Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting > Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
  • Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
  • Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
  • Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi
  • Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi

Kertas mesin slitting plastik berkualitas tinggi

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GDFQ4800

Application: Mechinery&Hardware

Type: Roll Slitter

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Slitting Material: CPP

Thickness: 20--100μm

Maximum Diameter: 1000mm

Maximum Unwind Diameter: 1200mm

Unwind Film Width: 4800 Mm

Working Speed: 20~600m/min (It Depends On The Film Quality, Unwin

Machine Speed: 700m/min

Slitting Method: Razor Slitting

Maximum Rewind Diameter: 1000 Mm

Minimum Rewind Width: 250 Mm (2 Rewind Stations)

Additional Info

Packaging:  SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 800m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Mesin film slitting plastik kualitas grafit GDFQ4800

GDFQ14800 mesin plastik slitting mesin film kualitas tinggi lan sensitif kanggo plastik film utawa kertas roti bahan, sing ditrapake kanggo casing film CPP. Mesin wis mlaku kanthi stabil lan otomatis, dhuwur-derajat kanthi otomatis, dadi fasilitas sing dibutuhake kanggo printing, packaging, pangan, industri farmasi.

SLITTING-MACHINE-SUPER-SPEED-4

Parameter techinical utama:

Bahan slitting: CPP

Ketebalan: 20--100μm

Dhiameter maksimal: 1000mm

Bukaan diameteripun: Unik: 1200mm

Nyuda wiyar film: 4800 mm

Kecepatan kerja: 20 ~ 600m / min

Kacepetan mesin: 700m / min

slitting machinery details 1

slitting machinery details 02

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce


Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine


EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki