Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe


Pambuka Company

1.. Inovasi Pimpinan R&D Inovasi Spesialisasi kanggo ngrancang lan Pabrik Produksi Film CPP / CPE, Saluran Produksi Bahan Bakar Meltblown, Mesin Pelapisan Laminasi Extrusion lan mesin Slitter & Rewinder primer utawa sekunder ing China Wiwit taun 1998.

2.. Mburi-kanggo-mburi support layanan r pitulungan eliable pinunjul kabeh ndonya

3.. Tansah pembuangan. Speci al tim layanan customer nawakake pitulungan dipercaya kanggo kita pelanggan kanggo mesthekake terus operasi saka mesin Sunny ing kabeh kaping.


4.. Pengalaman wiwit taun 1998


Sawise layanan Sale



- Layanan minangka bisnis kita



- Dhukungan telpon sing ora mandheg



- Sistem perawatan kontrol remot



Layanan Pelatihan Pelanggan



- Teknisi layanan SUNNY sing dilatih & berpengalaman



- Engineeering inovatif lan pangembangan mbantu pelanggan supaya bisa ningkatake produktivitas.




Janji Teknikal janji



- Nyedhiyakake Elektronik, Elektronik lan Proses sing disiyapake.



- Ngilangi nganalisa



- Tansah dikembangake kanggo sampeyan



- Tansah optimized khusus kanggo kabutuhan



- Tim desain sing kuwat bisa entuk pengalaman sing akeh sing digayuh saka atusan garis sing wis diinstal ing saindenging jagad



5. E xpertise Departemen Desain Mekanikal , Departemen Majelis, Dinas Otomatis Listrik , Dinas Jualan Sawise Dodolan lan liya-liyane.

6.. Mesin standar ndhuwur bisa diwenehake, uga macem-macem jinis modifikasi khusus bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Tipe Bisnis : Manufacturer , Trade Company

Produk Range : Paper Processing Machinery , Coating Machines , Laminating Machines

Produk / Layanan : Mesin ngiris , Mesin film CPP CPE Casting , Mesin lapisan , Mesin laminasi , Mesin lapisan ekstrusi , Garis produsen kain nontvene Meltblown

Total Karyawan : 51~100

Ibukutha (Million US $) : 30000

Taun Established : 1999

Certificate : ISO9001

Alamat Perusahaan : No. 277 University Road, Shantou, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Peak season lead time:0

Off season lead time :0

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$2.5 Million - US$5 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$10 Million - US$50 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 61% - 70%

Pasar Utama : Asia , Middle East , Other Markets , Worldwide

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :6

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :No. 277 University Road

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki