Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe


Pambuka Company

1.. Inovasi Pimpinan R&D Inovasi Spesialisasi kanggo ngrancang lan Pabrik Produksi Film CPP / CPE, Saluran Produksi Bahan Bakar Meltblown, Mesin Pelapisan Laminasi Extrusion lan mesin Slitter & Rewinder primer utawa sekunder ing China Wiwit taun 1998.

2.. Mburi-kanggo-mburi support layanan r pitulungan eliable pinunjul kabeh ndonya

3.. Tansah pembuangan. Speci al tim layanan customer nawakake pitulungan dipercaya kanggo kita pelanggan kanggo mesthekake terus operasi saka mesin Sunny ing kabeh kaping.


4.. Pengalaman wiwit taun 1998


Sawise layanan Sale



- Layanan minangka bisnis kita



- Dhukungan telpon sing ora mandheg



- Sistem perawatan kontrol remot



Layanan Pelatihan Pelanggan



- Teknisi layanan SUNNY sing dilatih & berpengalaman



- Engineeering inovatif lan pangembangan mbantu pelanggan supaya bisa ningkatake produktivitas.




Janji Teknikal janji



- Nyedhiyakake Elektronik, Elektronik lan Proses sing disiyapake.



- Ngilangi nganalisa



- Tansah dikembangake kanggo sampeyan



- Tansah optimized khusus kanggo kabutuhan



- Tim desain sing kuwat bisa entuk pengalaman sing akeh sing digayuh saka atusan garis sing wis diinstal ing saindenging jagad



5. E xpertise Departemen Desain Mekanikal , Departemen Majelis, Dinas Otomatis Listrik , Dinas Jualan Sawise Dodolan lan liya-liyane.

6.. Mesin standar ndhuwur bisa diwenehake, uga macem-macem jinis modifikasi khusus bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe


Pambuka Company

1.. Inovasi Pimpinan R&D Inovasi Spesialisasi kanggo ngrancang lan Pabrik Produksi Film CPP / CPE, Saluran Produksi Bahan Bakar Meltblown, Mesin Pelapisan Laminasi Extrusion lan mesin Slitter & Rewinder primer utawa sekunder ing China Wiwit taun 1998.

2.. Mburi-kanggo-mburi support layanan r pitulungan eliable pinunjul kabeh ndonya

3.. Tansah pembuangan. Speci al tim layanan customer nawakake pitulungan dipercaya kanggo kita pelanggan kanggo mesthekake terus operasi saka mesin Sunny ing kabeh kaping.


4.. Pengalaman wiwit taun 1998


Sawise layanan Sale



- Layanan minangka bisnis kita



- Dhukungan telpon sing ora mandheg



- Sistem perawatan kontrol remot



Layanan Pelatihan Pelanggan



- Teknisi layanan SUNNY sing dilatih & berpengalaman



- Engineeering inovatif lan pangembangan mbantu pelanggan supaya bisa ningkatake produktivitas.




Janji Teknikal janji



- Nyedhiyakake Elektronik, Elektronik lan Proses sing disiyapake.



- Ngilangi nganalisa



- Tansah dikembangake kanggo sampeyan



- Tansah optimized khusus kanggo kabutuhan



- Tim desain sing kuwat bisa entuk pengalaman sing akeh sing digayuh saka atusan garis sing wis diinstal ing saindenging jagad



5. E xpertise Departemen Desain Mekanikal , Departemen Majelis, Dinas Otomatis Listrik , Dinas Jualan Sawise Dodolan lan liya-liyane.

6.. Mesin standar ndhuwur bisa diwenehake, uga macem-macem jinis modifikasi khusus bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki