Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

Pabrik Mesin Shantou Sunny minangka produsen profesional terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP / CPE 3 utawa macem-macem fasilitas mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 21 taun. Sajrone pirang-pirang taun, kita mesthi nemtokake moto "ilmu lan teknologi uga produk pelanggan-pelanggan" sing cepet-cepet mlebu pasar, entuk akeh lan dipuji lan dipercaya saka klien anyar lan ana. Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayani karo keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming , saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga kita bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.


Saiki, kita duwe tim kanthi personel profesional lan teknis sing berkualitas lan tim sing berpengalaman kanggo nggawe mesin paket fleksibel, iki minangka puncak pabrik kita. Minangka dhasar pabrik kita supaya cepet ngrebut pasar. Kita bakal terus-terusan terus-terusan terus-terusan nganggo tim sing sampurna kanggo nggawe produk sing apik saka "SUNNY." Kita target supaya dadi prioritas ing industri lan mbangun kreasi sing bakal nambah nilai kanggo para pelanggan, nggawe kesempatan kanggo staf lan nambah keuntungan kanggo masyarakat.

Model produksi profesionalisasi, serialisasi, standarisasi wis dibentuk. 3 garis produk utama wis digawe: 1. Departemen Mesin Slinding, Slamping; 2. Pelapisan Khusus, Departemen Mesin Laminasi; 3. CPP / CPE telu utawa pirang-pirang lapisan Pariangan Mesin Mesin Film. Kajaba iku , kualitas mesin kita entuk sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001: 2000 lan sertifikasi sertifikat Uni Eropa. Manajemen produksi kualitas lan Manajemen kualitas luwih apik lan standar kanthi terus.


Saiki, 8 produk seri lan luwih saka 70 mesin model dibentuk kaya ing ngisor iki:

1. sudhut sudhut, film plastik dll, siji mesin sisan;

2. Kertas kanthi kacepetan kanthi dhuwur, plastik lsp.

3. Mesin sliting khusus, mesin inspeksi, seret mesin mesin ulang;

4. Lapisan kertas perak emas, laminating, peeling lan transfer seri mesin;

5. CPP kanthi kacepetan dhuwur, CPE 3 utawa macem-macem lapisan unit Mesin Film Film (1-6M);

6. Serangan kertas mesin kertas kertas kaca dhuwur sing nggilap;

7. Multiple lapisan co-extrusion cascade type extramining unit lamination unit (PE, PP, EVA) seri;

8. Mesin ngukir laser laser 3D 3D lan seri mesin embossing;


Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.


Kepiye cara kita bakal nindakake yen sampeyan pengin nggawe pesenan kanggo kita:

Sawise entuk simpenan, kita bakal ngatur tuku bahan mentah langsung, lan njupuk foto kanggo mriksa.


2. Kita bakal ngandhani kemajuan kanthi gambar


3. Apa sing kita bangun, lan bagean endi sing bakal dirampungake, kita bakal njupuk gambar lan ngerti sampeyan.


4. Yen mesin wis siyap, kita bakal njupuk gambar mesin lengkap kanggo sampeyan


5. Nalika iku tanggal pangiriman, kita bakal ngirim email menyang sampeyan lan ngerti


6. Sawise mesin dimuat ing kontaner, kita bakal njupuk gambar kanggo mriksa sampeyan


7. Sawise mesin teka ing tujuan, lan ana masalah, kita bakal ngupayakake kerja bareng lan ndhukung kanggo ngatasi kabeh masalah.

Kita bakal nggawe kabeh langkah kanthi lancar lan lancar.


Napa sampeyan milih kita?

Manajemen produksi safety lan manajemen kualitas

Model produksi Professionalisasi, Serialisasi, Standardisasi.

Gandakan lan teknologi modern 17 taun, produsen kauntungan sing kompetitif banget.

Departemen Majelis, Dinas Jurutera Mesin, Dinas Elektronik, Dinas Perangkat Lunak,

Struktur sing dirancang khusus dijamin kualitas, mantep, umur dawa, kinerja

Layanan pra-sales profesional

Solusi produk

Solusi pabrik

Solusi teknis


Layanan penjualan profesional

Pelacakan Informasi Proyek

Pangiriman dhukungan teknis

Umpan balik survey

Pelacakan instalasi


1.Installation Services
Layanan instalasi kasedhiya karo kabeh tuku mesin anyar. Kita bakal nyedhiyakake pangembangan teknis, debugging, operasi mesin amarga kita bakal ngerti sampeyan bakal nggunakake cara mesin iki lancar.

2. Pelatihan Layanan Pelatihan
Kita bisa nawakake program pelatihan sampeyan kanggo nggunakake sistem peralatan Mesin kanthi bener. Iki tegese kita nawakake Pelatihan Pelanggan, ngajar cara nggunakake sistem sing paling efisien lan aman uga cara njaga produktivitas operasional sing optimal.

3.Sawise Jualan
Nawakake Pangopènan Preventative lan Sawise Sales Service. Kita banget yakin pentinge ndhukung pelanggan lan solusi produk sing diwenehake. Akibate, kita nawakake pilihan pangopènan sing lengkap kanggo nyegah karusakan peralatan sadurunge siklus urip. Uga kita nyedhiyakake wektu njamin wektu.
Ing tembung, kepuasan kita yaiku Kabegjan selawase!

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

Pabrik Mesin Shantou Sunny minangka produsen profesional terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP / CPE 3 utawa macem-macem fasilitas mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 21 taun. Sajrone pirang-pirang taun, kita mesthi nemtokake moto "ilmu lan teknologi uga produk pelanggan-pelanggan" sing cepet-cepet mlebu pasar, entuk akeh lan dipuji lan dipercaya saka klien anyar lan ana. Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayani karo keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming , saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga kita bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.


Saiki, kita duwe tim kanthi personel profesional lan teknis sing berkualitas lan tim sing berpengalaman kanggo nggawe mesin paket fleksibel, iki minangka puncak pabrik kita. Minangka dhasar pabrik kita supaya cepet ngrebut pasar. Kita bakal terus-terusan terus-terusan terus-terusan nganggo tim sing sampurna kanggo nggawe produk sing apik saka "SUNNY." Kita target supaya dadi prioritas ing industri lan mbangun kreasi sing bakal nambah nilai kanggo para pelanggan, nggawe kesempatan kanggo staf lan nambah keuntungan kanggo masyarakat.

Model produksi profesionalisasi, serialisasi, standarisasi wis dibentuk. 3 garis produk utama wis digawe: 1. Departemen Mesin Slinding, Slamping; 2. Pelapisan Khusus, Departemen Mesin Laminasi; 3. CPP / CPE telu utawa pirang-pirang lapisan Pariangan Mesin Mesin Film. Kajaba iku , kualitas mesin kita entuk sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001: 2000 lan sertifikasi sertifikat Uni Eropa. Manajemen produksi kualitas lan Manajemen kualitas luwih apik lan standar kanthi terus.


Saiki, 8 produk seri lan luwih saka 70 mesin model dibentuk kaya ing ngisor iki:

1. sudhut sudhut, film plastik dll, siji mesin sisan;

2. Kertas kanthi kacepetan kanthi dhuwur, plastik lsp.

3. Mesin sliting khusus, mesin inspeksi, seret mesin mesin ulang;

4. Lapisan kertas perak emas, laminating, peeling lan transfer seri mesin;

5. CPP kanthi kacepetan dhuwur, CPE 3 utawa macem-macem lapisan unit Mesin Film Film (1-6M);

6. Serangan kertas mesin kertas kertas kaca dhuwur sing nggilap;

7. Multiple lapisan co-extrusion cascade type extramining unit lamination unit (PE, PP, EVA) seri;

8. Mesin ngukir laser laser 3D 3D lan seri mesin embossing;


Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.


Kepiye cara kita bakal nindakake yen sampeyan pengin nggawe pesenan kanggo kita:

Sawise entuk simpenan, kita bakal ngatur tuku bahan mentah langsung, lan njupuk foto kanggo mriksa.


2. Kita bakal ngandhani kemajuan kanthi gambar


3. Apa sing kita bangun, lan bagean endi sing bakal dirampungake, kita bakal njupuk gambar lan ngerti sampeyan.


4. Yen mesin wis siyap, kita bakal njupuk gambar mesin lengkap kanggo sampeyan


5. Nalika iku tanggal pangiriman, kita bakal ngirim email menyang sampeyan lan ngerti


6. Sawise mesin dimuat ing kontaner, kita bakal njupuk gambar kanggo mriksa sampeyan


7. Sawise mesin teka ing tujuan, lan ana masalah, kita bakal ngupayakake kerja bareng lan ndhukung kanggo ngatasi kabeh masalah.

Kita bakal nggawe kabeh langkah kanthi lancar lan lancar.


Napa sampeyan milih kita?

Manajemen produksi safety lan manajemen kualitas

Model produksi Professionalisasi, Serialisasi, Standardisasi.

Gandakan lan teknologi modern 17 taun, produsen kauntungan sing kompetitif banget.

Departemen Majelis, Dinas Jurutera Mesin, Dinas Elektronik, Dinas Perangkat Lunak,

Struktur sing dirancang khusus dijamin kualitas, mantep, umur dawa, kinerja

Layanan pra-sales profesional

Solusi produk

Solusi pabrik

Solusi teknis


Layanan penjualan profesional

Pelacakan Informasi Proyek

Pangiriman dhukungan teknis

Umpan balik survey

Pelacakan instalasi


1.Installation Services
Layanan instalasi kasedhiya karo kabeh tuku mesin anyar. Kita bakal nyedhiyakake pangembangan teknis, debugging, operasi mesin amarga kita bakal ngerti sampeyan bakal nggunakake cara mesin iki lancar.

2. Pelatihan Layanan Pelatihan
Kita bisa nawakake program pelatihan sampeyan kanggo nggunakake sistem peralatan Mesin kanthi bener. Iki tegese kita nawakake Pelatihan Pelanggan, ngajar cara nggunakake sistem sing paling efisien lan aman uga cara njaga produktivitas operasional sing optimal.

3.Sawise Jualan
Nawakake Pangopènan Preventative lan Sawise Sales Service. Kita banget yakin pentinge ndhukung pelanggan lan solusi produk sing diwenehake. Akibate, kita nawakake pilihan pangopènan sing lengkap kanggo nyegah karusakan peralatan sadurunge siklus urip. Uga kita nyedhiyakake wektu njamin wektu.
Ing tembung, kepuasan kita yaiku Kabegjan selawase!

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki