Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting > Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
  • Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
  • Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
  • Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
  • Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo
  • Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo

Mesin Slitter Rewinder super speed roll jumbo

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GDFQ3500G

Application: Mechinery&Hardware

Type: Roll Slitter

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Name Of Machine: Super Speed Slitter Rewinder Machine Jumbo Roll

Material: CPP

Maximum Unwind Diameter: 1000mm

Maximum Rewind Diameter: 1000mm, 1000 Mm

Unwind Film Width: 3300 Mm

Working Speed: 20-550m/min, 20-550m Per Min

Machine Speed: 600m/min, 600m Per Min

Slitting Method: Razor Slitting

Minimum Rewind Width: 450mm-1600mm

Additional Info

Packaging:  SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 800m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Deskripsi Produk

Mesin Slitter Rewinder Super speed jumbo roll GDFQ3500G

super-speed-slitting-machine-GDFQ3500G-3

Kacepetan Super Slitter Rewinder Machine Jumbo roll GDFQ3500G sangat presisi lan sensitif peralatan kanggo Slitting CPP, Metalized film


slitter and rewinder machine

slittng machine


slitter

slitting

slitting machine

more machine

Packaging & Shipping

slitting

slitter machine

slitting machine1

Layanan Kita

service slitting machine


CE Certificates

Pameran :


Informasi Perusahaan

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang, lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.


Welcome your inquiry!

Janey, Manajer Luar Negeri

Skype: janetking890828

Ponsel (whatsapp, viber): +8613417078406

Alamat pabrik: No. 277 University Rd., Shantou City,

Provinsi Guangdong, China




Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki