Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Pelapisan Ekstrusi > Co-Ekstrusi Coating Mesin
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Co-Ekstrusi Coating Mesin

Kategori produk dari Co-Ekstrusi Coating Mesin , kami produsen khusus dari Cina, Co-Ekstrusi Coating Mesin , Plastik Extrusion Coating Machine pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Peluncuran Mesin Pelapisan Film R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Co-Ekstrusi Coating Mesin Supplier

JF-1200 single-die extrusion laminating machine yaiku produk canggih sing digawé kanthi teknologi canggih pabrik kita ing ngarep lan luar negeri lan kondisi produksi sing nyata. Struktur mesin iki cukup apik, penampilan anyar, gampang dipelihara lan dioperasikake lan konsumsi energi kurang, efisiensi dhuwur, produk seneng kualitas apik, sing dadi peralatan ideal kanggo ngasilake bahan laminating membran.

LDPE minangka bahan mentah saka mesin iki, diadopsi teknologi membran salivate lan kertas kanggo produk prodhuksi laminating, supaya ningkatake kekuatan ekstensi, kinerja segel udara lan kinerja penghalang dampproof, lan kinerja kombinasi liyane, sing digunakake sacara luas kanggo industri paket fleksibel .

Saka nyisihake bahan dhasar, laminé membran, nglereni pinggiran traksi menyang produk sing wis rampung ngolah proses teknologi kasebut cukup. Iki dilengkapi sistem listrik majeng, mesin lan alat pneumatik kanggo nggayutake ganged antarane kontrol sing luwes lan kelompok, kanthi gelar kontrol otomatis sing dhuwur.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki