Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Film Slitting Machine
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Film Slitting Machine

Kategori produk dari Film Slitting Machine , kami produsen khusus dari Cina, Film Slitting Machine , Film Slitting Mesin Plastik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Slitting Mesin Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Film Slitting Machine Supplier

Film Slitting Machine (mesin film slittng plastik) digunakake kanggo slitting utawa gulung mundhut jumbo kanggo gulungan cilik tartamtu utawa jembar tartamtu.

Ngirim film yaiku BOPP, CPP, BOPET, LDPE, HDPE, PVC kaku, lan liya-liyane.

Fitur: Efek produksi dhuwur, Fungsi otomatis sing luwih maju, Biaya pondasi sing luwih murah, Kecepatan lan kualitas dhuwur, Getaran kurang lan gangguan sing kurang, Masalah ora bisa diilangi.

super-speed-slitting-machine-12

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki