Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders

Kategori produk dari High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders , kami produsen khusus dari Cina, High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders , Mesin Duplex Slitting pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Duplex Slitter Rewinders R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders Supplier

Dual-Turret Slitter Rewinder Machinee punika winder tengah pusat ingkang ageng sanget kangge nyithak film BOPP ingkang dipunginakaken utaminipun ing kemasan produk tembakau.

Penggulung slider duplex kita kalebu winders tengah lan winders tengah / permukaan.

Dual-turret Slitter Rewinder Machine Dual-Turret slitter rewinder machine include winders center and center / surface winders.

Dual-Turret Slitter Rewinder Machine Utamané kanggo slitting jembaré sing sempit, duplex winders nangani macem-macem bahan sing wiyar, kontrol lumahing irisan, lan kualitas gulungan rampung.

Kita bisa nggawe selaras miturut syarat tartamtu customer lan bisa nyedhiyani analisis produksi sing akurat kanggo mesthekake desain sing paling efisien diidentifikasi.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki