Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Geser geser batang duplikat
Geser geser batang duplikat
Geser geser batang duplikat
Geser geser batang duplikat
Geser geser batang duplikat
  • Geser geser batang duplikat
  • Geser geser batang duplikat
  • Geser geser batang duplikat
  • Geser geser batang duplikat
  • Geser geser batang duplikat

Geser geser batang duplikat

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GFTW1280C3

Application: Mechinery&Hardware

Type: High-Speed Slitting Machine

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Frame Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Process Materials

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Slitting Material: CPP,CPE, BOPP, PET, PE, MCPP,Thermal Transfer Film

Thickness: 10--100μm

Unwind Maximum Diameter: 800mm

Effective Width: 200-1300mm

Rewind Diameter: 600mm

Rewind Width: 50-1300mm

Machine Speed: 500m/min

Whole Machine Power: 380V / 3 Phase, 50Hz About 18KW

Rewind Paper-core: 3inches

Shaft Type: Duplex Shafts

Additional Info

Packaging:  PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

Produktivitas: 800m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Geser geser batang duplikat

Geser Duplex Slitter Rewinder Duplex center shitter slitter mesin rewitter kalebu winders tengah lan winders tengah / permukaan. Utamane kanggo sliting jembaré sing sempit, loker sing duplex ngatasi macem-macem bahan, kontrol lebar irisan, lan kualitas rol rampung. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat khusus pelanggan lan bisa menehi analisis produksi sing ekstensif kanggo nggawe desain sing paling efisien diidentifikasi.


Duplex Slitter Rewinders 4

Parameter teknologi utama:

Bahan ngusap: CPP, CPE, BOPP, PET, PE, MCPP, Film Transfer termal

Kekandelan: 10--100μm

Diterbitake kanthi maksimal: 800mm

Diameteripun Ganti maksimal: 600mm

Jembar film sing ora umum: 200-1300mm

Kacepetan kerja: 500m / min

Daya mesin kabeh: 380V / 3 fase, 50Hz udakara 18KW

dual rewind slitting machine details


slitting machine


slitting machine


Extrusion laminating machine


slitting machine ce



Informasi Perusahaan:

Pabrik Mesin Sunny minangka produsen profesional terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang, lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan mesin Mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 19 taun.

Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayani karo keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming, saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga kita bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.

Slitting Machine


EXTRUSION LAMINATING MACHINE


slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki