Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Lipat Pusat
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Lipat Pusat

Kategori produk dari Mesin Lipat Pusat , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Lipat Pusat , Paper Folding Centre Mesin pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Plastic Film Folding Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin Lipat Pusat Supplier

Mesin lempitan film plastik yaiku mesin panyegelan panas lempitan sing sensitif lan fleksibel. Iku nganggo piranti gerbang ITALY RE, sistem kontrol nganggo driver servo PANASONIC, antena 5.7 inci antarmuka man-machine.

Iku peralatan irisan karo presisi dhuwur lan sensitif dhuwur lan fungsi kanggo ndeteksi film dhasar utawa film aluminium ora sehat. Kinerja mlaku stabil, gampang operate, visual, lan gelar dhuwur banget kanthi otomatis. Bisa ditemokake jembar irisan beda lan nggunakake permintaan saka klien. Iku peralatan sing dibutuhake ing printing, packaging, pangan, lan pharmekical.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki