Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Mesin slitting kain
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin slitting kain

Kategori produk dari Mesin slitting kain , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Slitting Kain , Mesin Gulung Rol Kain pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Nonwoven Fabric Slitting Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin slitting kain Supplier

Iku mesin irisan lan rewind kanthi presisi dhuwur lan sensitif dhuwur. Digunakake kanggo slitting Fleksibel Banner, OPP, CP, PET, kertas etc, kinerja mlaku stabil, gampang operate, visual, lan dhuwur kanthi otomatis degree etc kaluwihan. Kajaba iku, bisa nyedhiyani macem-macem jembar saka customer, yaiku peralatan sing dibutuhake ing printing, packaging, pangan, farmasi

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki