Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Casting CPP CPE > Mesin Film Coklat Penyempitan Co-Ekstrusi
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Film Coklat Penyempitan Co-Ekstrusi

Kategori produk dari Mesin Film Coklat Penyempitan Co-Ekstrusi , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Film Casting CPP , Mesin Film Plastik Plastik CPP pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Extrusion Film CPP Casting R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin Film Coklat Penyempitan Co-Ekstrusi Supplier

       Unit mesin iki diprodhuksi lan dirancang dening teknologi modern modern, nganti pirang-pirang taun ngasilake mesin Cast Film lan nggunakake dhasar praktis, kanthi pengalaman akeh ing lapangan film. Utamane ditrapake kanggo ngasilake lapisan siji utawa telung lapisan / pirang-pirang lapisan gabungan CPP, garis film CPP, CPE, EVA lan film bungkus panganan Barrier sing ngemot EVOH lan PE, digunakake kanggo panganan, kemasan, pambangunan, industri tetanen lsp.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki