Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Pelapisan Ekstrusi
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Pelapisan Ekstrusi

Kategori produk dari Mesin Pelapisan Ekstrusi , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Pelapisan Ekstrusi , Mesin Ekstrusi Laminating pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Plastik Extrusion Coating Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Liquid Packaging Series Extrusion Coating Machine

Liyane

Co-Ekstrusi Coating Mesin

Liyane

Mesin Non Mesin Woven Kain

Dhuwur kacepetan Extrusion coating & Lamination line yaiku unit kinerja tinggi sing dirancang dening SUNNY, sing dirancang khusus kanggo mesin lempeng kertas duble-side.

Mesin adopts PE, PP, PET, EVA, EAA materi mentahan, co-extruding lan laminating karo kertas lan aluminium foil. Sampeyan cocok kanggo bahan kemasan pangan kaya cupstock, kertas kemasan aseptik cair, kertas bungkus kertas, mie mie instan dll. Produksi wis akeh digunakake ing panganan aseptik pangan instan kaya kertas plastik aluminium vrick paket, pilow pounch lan sateruse.

Lapisan ekstrusi lan laminasi kanggo aplikasi khusus kayata film penghalang dhuwur kanggo aplikasi pangan lan kedhokteran, lapisan kertas kanggo industri, lan produk laminasi khusus.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki