Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Mesin Mesin Ganti

Kategori produk dari Seri Mesin Mesin Ganti , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Sliding Film , Mesin Sliding kertas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Sliting Kain R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Film Slitting Machine

Liyane

Paper Slitting Machine

Liyane

Mesin slitting kain

Liyane

High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders

Liyane

Jumbo Roll Slitting Machine

Liyane

Super-cepet Slitting

Liyane

Jenis Horisontal Slitting

Liyane

Jenis Gantry Slitting

Liyane

Baterai Lithium Slitting

Mesin Sliting Mesin Srengenge (minangka mesin sliting rewinding ) kanggo film plastik slittng kaya PVC, PE, PP, PET, NY, POF, BOPP, FILM METALIS dll.

Fungsi:


1). Ora becik duwe tegangan konstanta kanthi otomatis, kontrol tegangan kontrol, mundur tengah lan fungsi tetep tension nalika mesin mandheg.

2). Sliding menyang sabuk, dawa lan bahan gulung kanthi rapi.

3). Nduwe fungsi pandhuan otomatis lengkap lan fungsi rewinding sekunder



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki