Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Pelapisan Ekstrusi > Mesin Non Mesin Woven Kain
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Non Mesin Woven Kain

Kategori produk dari Mesin Non Mesin Woven Kain , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Pelapisan Mesin , Mesin Extrusion Pu Coating Fabric pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin Non Mesin Woven Kain Supplier

Mesin Pelapisan & Laminating kanggo produksi lapisan PP utawa PE ing kertas, kain tenunan, utawa laminating kertas, BOPP, kain non tenunan, film & aluminium dll, kanthi tenunan kain.


Twin station substrate material unwind adopts ultrasonic automatic guiding system, bahan material substrate berorientasi otomatis lan kontrol gading, bahan loading pneumatik, ngencengkan tension full-otomatis kontrol, kecepatan tinggi non stop otomatis splicing produksi terus; Roller segmen laminating segmen diadopsi struktur penyejuk banyu dipeksa, kanthi efek cooling apik; Segmen sing digulung nganggo struktur stasiun kembar, kontrol tension otomatis, non-stop shaft, splicing otomatis. Saben genggaman roller teknologi mesin lengkap dikontrol dening sistem pneumatik.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki