Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Casting CPP CPE > Mesin Film Casting CPE
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Film Casting CPE

Kategori produk dari Mesin Film Casting CPE , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Film Casting CPE , CPE Cast Embossed Machine Film pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir CPE Cast Film Plastic Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin Film Casting CPE Supplier

Pemohon: Unit mesin iki diprodhuksi lan dirancang dening teknologi canggih modern, manawa manufaktur mesin Film Cast lan digunakake kanthi praktis, kanthi cara akeh pengalaman ing bidang film. Iku utamané aplikasi kanggo ngasilake siji-lapisan utawa telung lapisan / multi lapisan co-ekstrusi CPP, CPE, EVA lan dhuwur-Barrier film kemasan pangan sing ngemot EVOH lan PE, digunakake akeh kanggo pangan, packaging, konstruksi, tetanèn etc industri .

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki