Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Baterai Lithium Slitting
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Baterai Lithium Slitting

Kategori produk dari Baterai Lithium Slitting , kami produsen khusus dari Cina, Baterai Lithium Slitting , Mesin Slitting Lithium Polymer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Slitting Film Li-Battery R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Baterai Lithium Slitting Supplier

Iku mesin slitting khusus kanggo slitter sheet elektroda baterei Li-ion

Kanthi bantuan tenaga kerja sing efisien, kita bisa nyedhiyani Mesin Slitting sing sumber saka pasar. Mesin iki digunakake akeh kanggo slitting lan rewinding saka macem-macem bahan roll kayata sheet PET, Paper, CPP, BOPP lan aluminium lan sheet elektroda baterei Li-ion. Jangkoan kita wis entuk apresiasi saka klien amarga daya tahan, keandalan, tahan karat, kinerja dhuwur lan

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki