Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Pelapisan Ekstrusi > Liquid Packaging Series Extrusion Coating Machine > Liquid packaging series extrusion coating machine
Liquid packaging series extrusion coating machine
  • Liquid packaging series extrusion coating machine

Liquid packaging series extrusion coating machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: TB1600

Type: Profile Extruder

Plastic Processed: PE

Product Type: Profile Extrusion Molding Machine

Feeding Mode: Multiple Feed

Assembly Structure: Integral Type Extruder

Screw: Single-Screw

Engagement System: Full Intermeshing

Screw Channel Structure: Deep Screw

Exhaust: Exhaust

Automation: Automatic

Computerized: Computerized

Coating Resin: LDPE, PP, EVA, EAA Etc Coating Level)

Suitable Substrate Material: Prime Layer: BOPP, BOPET, BOPA, Paper (30-400g/m3)

Maximum Working Speed: 150 M/min

Working Speed: 120 M /min

Coating Width: 500-1000mm

Run Roller Width: 1100mm

Coating Thickness Error: ≤3%

Auto. Tension Setting Range: 30-80kg/ Full Width

Maximum Extruder Volume: Max. 180kg/h X 3 Sets, 100kg/ H X 1 Set

Laminating Cool Roller: Φ600 X1100mm

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 150 kg/h

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Liquid packaging series extrusion coating machine TB1600

Paper Board Of Milk Beverage Extruder Laminating Production Line

Mesin lapisan extrusion coating extrusion yaiku material substrat yang cocok: lapisan utama: BOPP, BOPET, BOPA, Kertas (30-400g / m3), serat tekstil, Sandwitch layer: aluminium foil, CPP, CPE. Iku produk canggih sing digawé kanthi teknologi canggih pabrik kita ing ngarep lan ing luar negeri lan kondisi produksi sing nyata. Struktur mesin iki cukup apik, penampilan anyar, gampang dipelihara lan dioperasikake lan konsumsi energi kurang, efisiensi dhuwur, produk seneng kualitas apik, sing dadi peralatan ideal kanggo ngasilake bahan laminating membran.


Parameter teknis utama

1). Iku cocok kanggo resin lapisan: LDPE, PP, EVA, EAA etc lapisan tingkat)

2). Material substrat cocok: lapisan utama: BOPP, BOPET, BOPA, Kertas (30-400g / m3), serat tekstil, Sandwitch layer: aluminium foil, CPP, CPE

3). Kecepatan nyepetake: 150 m / min; nyepetake kecepatan 120 m / min

4). Lapisan lapisan: 500-1000mm; jembaré jembaré rol: 1100mm

5). Pelapisan ketebalan lapisan: ≤3%

7). Otomatis. Kisaran setelan tension: 30-80kg / lengkap

8). Volume extruder maksimal: Max. 180kg / hx 3 set, 100kg / hx 1 set

9). Laminating roller cool: Φ600 x1100mm


Rincian liyane minangka tindakake:

extrusion laminating machine 01

extrusion laminating machine 02

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan Cast Machinery fasilitas mesin kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINEslitting machine



Kategori Produk : Mesin Pelapisan Ekstrusi > Liquid Packaging Series Extrusion Coating Machine

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki