Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Coating Series
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Coating Series

Kategori produk dari Mesin Coating Series , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Pelapisan Film , Mesin Pelapisan Kertas pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Diaphragm Coating Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Mesin Pelapisan Film

Mesin iki minangka Mesin Pelapis sing didedikake kanggo PET, BOPP film, lan sanesipun ingkang ngolah Pelapisan diproses, punika kasebar luas kangge nransfer film aluminium laminated, film hiasan Laser, film aluminium elektrokimia.

Lapisan lapisan otomatis dirancang kanggo peeling, lapisan warna lan lapisan sekunder kayata aluminium elektrokimia, film transfer aluminized

ngendhok-endhake lan nyalurake lan nyopir servo motor, kontrol digital sing luwih maju lan roller ngencengake tension sing nyadheake kontrol otomatis ing kabeh garis tegangan dinamis, sing ningkatake katemtuan lan stabilitas ing kontrol tension.


FILM-COATING-MACHINE-4

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki