Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film > Proses Ngasilake Film Termal
Proses Ngasilake Film Termal
Proses Ngasilake Film Termal
Proses Ngasilake Film Termal
Proses Ngasilake Film Termal
Proses Ngasilake Film Termal
  • Proses Ngasilake Film Termal
  • Proses Ngasilake Film Termal
  • Proses Ngasilake Film Termal
  • Proses Ngasilake Film Termal
  • Proses Ngasilake Film Termal

Proses Ngasilake Film Termal

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: TB1800

Effective Width: 1800mm

Suitable Substrate Material: PET, BOPP Film 12-25um

Max. Machine Speed: 180m/min

Max. Run Speed: 150m/min

Max. Unwind Diameter: 800mm

Max. Rewind Diameter: 800mm

Heating Type: Electrical Heating, Hot Air Impact Type Drying

Max. Drying Temperature: 120 Celsius Degree

Whole Machine Power: About 320kw

External Dimension: L 19.3m X W 4m X H 4.1m

Additional Info

Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

Produktivitas: 180 m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Filem Laminasi Film Terapi ngasilake TB1800

Thermal-film-Coating-Machine-TB-1800-06

Aplikasi: Mesin lapisan Pelapis lan laminating digunakake kanggo kabeh jinis lapisan lapisan saka bahan gulung BOPP, PET, kanthi gravitasi adaptasi ANILOX roller sistem sirah jatah langsung, volume lapisan 1-8g / m2, kisaran viskositas sing cocog: nomer cup 4 15-25S

thermal film coating machine tb1800 details

slitting machine

slitting machine

Kepiye cara kita nindakake yen sampeyan nggawe pesenan kanggo kita

1. Sawise entuk simpenan, kita bakal ngatur tuku bahan mentah langsung, banjur njupuk gambar kanggo mriksa.

2. Kita bakal ngandhani kemajuan kanthi gambar.

3. Sing kita lakoni, lan bagean endi sing dirampungake, kita bakal njupuk gambar lan ngerti sampeyan.

4. Yen mesin siap, kita bakal njupuk gambar mesin lengkap lan sampeyan bakal ngerti.

5. Apa tanggal pangiriman, kita bakal ngirim email menyang sampeyan lan ngerti.

6. Sawise mesin sing dimuat mesin, kita bakal njupuk gambar lan ngerti sampeyan.

7. Sawise tekan tujuan mesin, yen ana sawetara masalah, kita bakal nyoba bisa nggarap lan ndhukung sampeyan kanggo ngatasi masalah kasebut.

service slitter machine

slitting machine ce

Pabrik mesin sing cerah minangka tanduran profesional sing terpadu kanggo manufaktur, ngrancang lan pemasaran slitting, rewinding, laminating, coating, lan casting fasilitas mesin film kanthi luwih saka 17 taun.

Sajrone pirang-pirang taun, kita mesthi nemtokake moto "ilmu lan teknologi minangka pandhuan, fokus pelanggan", produk nguwasani pasar kanthi cepet, lan entuk pujian lan kepercayaan sing akeh banget saka klien sing anyar lan lawas. Kanthi terus ningkat lan inovasi teknologi, perusahaan kita wis dikembangake dadi pabrikan kauntungan sing kompetitif kanthi bertahap ing antarane industri sing padha. Sadurunge produksi, proyek rampung bakal diwenehake kanggo pelanggan, amarga kita duwe Departemen Engineer Mekanikal, Departemen Listrik, Departemen Perangkat Lunak, saengga bisa nawakake mesin mesin standar, uga kita bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan. ing situs web kita

Slitting Machine


SLITTING-MACHINE

thermal film coating machine tb1800 details



Kategori Produk : Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki