Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film > Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur
  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur

Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: TB1100

Type: Roll Coater

Driven Type: Electric

Automatic Grade: Automatic

Packaging Material: Plastic

Application: Fabric

Suitable Substrate Material: PET Sheet Film 0.012-0.200mm

Maximum Machine Speed: 150m/min

Run Speed: 130m /min

Maximum Unwind Diameter: 800mm

Maximum Rewind Diameter: 800mm

Heat Method: Electric Heating, Hot Air Impact Drying Method.

Maximum Drying Temperature: 180 Degree Centigrade

Whole Machine Power: About 350kw

External Dimension: 163800mm X4000mm X4200mm

Additional Info

Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

Produktivitas: 130 m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Film Sequin PET Speed ​​Speed ​​High Speed ​​TB1100

1. Mesin Pelapisan Film kacepetan mesin lapisan film PET Sequin TB1100 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa.

Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi.

Nanging adaptasi karo produksi kecepetan dhuwur, sauntara, ana sawetara fungsi lengkap ing sistem kontrol mesin, jurusan otomatisasi dhuwur.

PLC Programmable Controller, AC Variable Frequency Driver komponen listrik kabeh nggunakake produk kelas pertama ing luar negeri, dijamin stabilisasi kualitas peralatan.

Dibandhingake karo produk sing mirip ing luar negeri, lan kinerja mesin wis entuk level sing luwih maju.


2. Mesin Pelapisan Film kacepetan mesin lapisan tinggi PET Sequin TB1100 TB1100 cocok kanggo produksi PET, film BOPP, kertas, kain lan lapisan liyane.

Mesin kanthi gravitasi adaptasi ANILOX roller langsung nggawe sistem sirah lapisan, bobot lapisan 1-8g / m 2 , jarak viskositas sing cocog: lapisan No.4 cangkir 15-25S.


3. Film Coating Machine laju PET Sequin mesin film nutupi TB1100 TB1100 mesin nutupi darmabakti kanggo nutupi Processing PET sheet etc materi.

Cocog banget kanggo ngasilake sequin sandhangan, mindhah film metalize, film dekorasi laser, film alumite alumite lan lapisan khusus liyane.


Kontrol rem sing ora umum ngetrapake YASKAWA SERVO MOTOR kanthi fungsi tanpa fungsi tegangan kanthi otomatis



4. Pangatusan Oven dipérang dadi 6 segmen, pemanasan listrik, cara pangatusan dampak hawa panas, saben perangan otomatis ndeteksi kontrol suhu konstan,

volume udara mlebu lan udara bisa luwes miturut panjaluk teknologi.


5. Bagian Gendhing ngetropsi YASKAWA SERVO MOTOR, MITSUBISHI umpan balik deteksi sel kontrol otomatis,

kasedhiya tliti tliti sing nduwurke tumpukan kontrol ketegangan fungsi taper.

Bracket ganti sistem sistem pelacak SERVO, jalur film cekak, tegangan stabil.



Parameter Teknik Utama:


1). Lebar sing efektif: 1100mm

Lebar rodha Idler: 1200mm

2). Bahan substrat sing cocog: Film sheet PET 0.012-0.200mm

3). Kacepetan mesin maksih: Maksimum 150m / min

4). Kacepetan roto: Maksimum 130m / min

5). Diameter Unwind Maksimum: 800mm

6). Diameteripun Ganti maksimal: 800mm

7). Cara panas: pemanasan listrik, metode pangatusan pangaruh hawa panas.

8). Suhu pangatuhan maksimal: 180 tingkat centigrade

9). Diameteripun inti gulung: 3inches, 6inches

10). Pasokan Daya: 380V ± 10%, 50HZ, 3 Galur Fase 5

11). Daya mesin kabeh: udakara 350kw

12). Sumber Udara: 0.8MPa , 0.3m3 / min. Pangatusan udhara Kompres

13). Ukuran Eksternal: 163700mm x3800mm x4100mm


Rincian liyane Kaya mung kanggo referensi:


dry laminating machine details


slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce


Informasi Perusahaan:

Pabrik Mesin Sunny minangka produsen profesional terpadu kanggo ngasilake, ngrancang lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan mesin Mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 19 taun.

Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayani dening keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming, saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.

Slitting Machine


EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki