Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film > Mesin lapisan film 3D Holographic
Mesin lapisan film 3D Holographic
Mesin lapisan film 3D Holographic
Mesin lapisan film 3D Holographic
Mesin lapisan film 3D Holographic
Mesin lapisan film 3D Holographic
  • Mesin lapisan film 3D Holographic
  • Mesin lapisan film 3D Holographic
  • Mesin lapisan film 3D Holographic
  • Mesin lapisan film 3D Holographic
  • Mesin lapisan film 3D Holographic

Mesin lapisan film 3D Holographic

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: TB1300

Effective Width: 1300mm

Suitable Base Material: PET Film 0.012-0.050mm

Maximum Machine Speed: 80m/min

Maximum Running Speed: 60m/min

Maximum Unwind Diameter: Φ600mm

Maximum Rewind Diameter: Φ600mm

Heating Method: Electric-heating, Hot-wind Impact Drying

Maximum Drying Temperature: 80℃

Anilox Roller Bounce: ≤±0.02mm

Power Supply: 380V±10%, 50HZ, 3 Phase 5 Lines

Additional Info

Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

Produktivitas: 80 m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Mesin lapisan film 3D Holographic TB1300

Mesin lapisan film 3D Holographic digunakake kanggo lapisan UV, operasi mesin embossing laser gulung.

Uv Coating Machine Tb1300

Parameter teknis utama:

1). Lebar sing efektif: 1300mm

2). Bahan dhasar sing cocog: film PET 0.012-0.050mm

3). Kacepetan mesin maksimal: 80m / mnt

4). Kacepetan maksimal mlaku: 60m / mnt

5). Diameteripun maksimal: φ600mm

6). Diameteripun mundur maksimum: φ600mm

7). Cara pemanasan: elektrik-dadi panas, pangatusan dampak angin panas

8). Suhu pangatuhan maksimal: 80 ℃

9). Diameter inti Reel: 3 inci

10). Reel flatness flat end: ≤ ± 1mm

11). Ketegangan mbedakake akurasi: 1N

12). Beda suhu permukaan film: ≤ ± 1.5 ℃


Rincian liyane minangka tindakake:

dry laminating machine details

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

Informasi Perusahaan:

Pabrik Mesin Sunny minangka produsen profesional terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan mesin Mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 19 taun.

Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayani dening keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming, saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki