Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Kain Nonwoven Meltblown
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Kain Nonwoven Meltblown

Kategori produk dari Mesin Kain Nonwoven Meltblown , kami produsen khusus dari Cina, Mesin kain PP Meltblown Nonwoven , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin Kain Nonwoven Meltblown Supplier

Ing proses singlerow meltblown, polimer dilintasi nganggo spinneret kanthi atusan bolongan. Aliran saka hawa panas sing metu ing loro-lorone ujung spinneret nggayuh polimer kanggo mbentuk filamen sing paling apik sing banjur ditiup kanthi udhara kecepatan sing dhuwur menyang layar kolektor. Asil minangka jinis kain meltblown kanthi alangan lan filtrasi sing apik. Piranti iki digunakake kanggo produksi kain nonwoven spun saka kain nonwoven polypropylene. Bahan-bahan mentah khusus polytopown minangka bahan mentah utama, Bahan bantu sing duwe aditif kayata masterbatch warna lan masterbatch bantu, ngasilake kain nonwoven polypropylene sing duwe macem-macem warna, macem-macem sifat lan macem-macem aplikasi.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki