Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Casting CPP CPE
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Mesin Casting CPP CPE

Kategori produk dari Seri Mesin Casting CPP CPE , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Casting Film , Cast Film Extrusion Machine pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Film Casting CPP R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Mesin Film Coklat Penyempitan Co-Ekstrusi

Liyane

Mesin Film Casting CPE

Pemohon: CPP CPE Casting Film Machine Series diprodhuksi lan dirancang dening teknologi canggih modern, akeh manufaktur manufaktur Cast Film machinery lan nggunakake basis praktis, kanthi pengalaman akeh ing bidang film. Iku utamané aplikasi kanggo ngasilake siji-lapisan utawa telung lapisan / multi lapisan co-ekstrusi CPP, CPE, EVA lan dhuwur-Barrier film kemasan pangan sing ngemot EVOH lan PE, digunakake akeh kanggo pangan, packaging, konstruksi, tetanèn etc industri .

Kacepetan produksi dhuwur, efisiensi produksi dhuwur, hemat energi, output super ing wektu unit, kecepatan kacepetan nganti 180m / menit

Ngurangi biaya produksi, tingkat pangiriman ulang produk dhuwur, konsumsi daya sing kurang, konsumsi daya saben ton ≤400 0

Aplikasi minangka ngisor

CPP, Film CPE

Film pembungkus makanan dhuwur-Barrier sing ngemot EVOH lan PE

Peregangan film, film-film saniter, film alat tulis, film emboss, film seger, film perlindungan dll.




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki