Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Jenis Gantry Slitting
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Jenis Gantry Slitting

Kategori produk dari Jenis Gantry Slitting , kami produsen khusus dari Cina, Jenis Gantry Slitting , Gantry Tipe Film Slitting pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Gantry Type Film Slitting Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Jenis Gantry Slitting Supplier

Mesin slitting tipe gantry minangka bagéan saka platform teknologi anyar sing ngasilake efisiensi sing luwih dhuwur, luwih produktivitas, kualitas sing luwih dhuwur lan rega gulungan mundur duwur luwih gedhe, dikurangi
tingkat swara lan sistem kontrol operator luwih efektif.


Solusi slitting & rewinding luwih kompak kasedhiya ing web widths saka 4.2 nganti 5.4 meter (165 - 212in.).
Desain kompak rewinder slitter iki harmoni karo rewinder slitter utami luwih gedhé lan fitur konfigurasi path web luwih apik.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki