Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film > Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film
Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film
  • Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film

Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: TB1100S

Type: Profile Extruder

Plastic Processed: PE

Product Type: Extrusion Molding Machine

Feeding Mode: Multiple Feed

Assembly Structure: Integral Type Extruder

Screw: Single-Screw

Engagement System: Full Intermeshing

Screw Channel Structure: Non Deep Screw

Exhaust: Exhaust

Automation: Automatic

Computerized: Non-Computerized

Effective Width: 1100mm

Suitable Base Material: PET, BOPP Film 0.012-0.050mm

Maximum Machine Speed: 135m/min

Maximum Running Speed: 120m/min

Maximum Unwind Diameter: Φ600mm

Maximum Wind Diameter: Φ600mm

Heating Method: Electric-heating, Hot-wind Impact Drying

Maximum Drying Temperature: 80℃

Anilox Roller Bounce: ≤±0.02mm

Power Supply: 380V±10%, 50HZ, 3 Phase 5 Lines

Additional Info

Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

Produktivitas: 135m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film TB1100S

Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film yaiku Mesin Pelapis darmabakti kanggo PET, film BOPP lan liya-liyane kanggo nggawe Coating diproses, ditrapake nyebar kanggo nerbitake film berlapis aluminium, film dekorasi Laser, film aluminium elektrokimia lan lapisan fungsi khusus liyane.

film-coating-machine


dry laminating machine details

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrik Mesin Sunny minangka produsen profesional terpadu kanggo ngasilake, ngrancang lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan mesin Mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 19 taun.

Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayani dening keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming, saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki