Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film > Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur
  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur

Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: GZTB

Effective Width: Max1100mm

Suitable Substrate: 70-250g/㎡high Quality Web Paper

Machine Speed: 0-45m/min

Maximum Run Speed: 25m/min

Maximum Unwind Diameter: Φ1500mm

Maximum Rewind Diameter: Φ1500mm

Drying Method: Electric Heating, Hot-air Shocking Drying Method

Supply Power: 380V±10%, 50HZ, 3 Phase 5 Lines

Complete Machine Power: About 220KW (drying Oven Heating Power: 180kw)

Air Source: 0.8MPa, 0.3m3/min Drying Compressed Air

Additional Info

Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

Produktivitas: 80 m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Mesin lapisan kertas sing surem GZTB

Mesin lapisan Kertas Tinggi GZTB ditrapake kanggo ngasilake sorot 70-250 g / ㎡ nyorot utawa kertas tinta matte, nggunakake rasukan koma agul, nerbitake lapisan lapisan lapisan, bobot lapisan lapisan 25-75g / ㎡, dilapisi jarak viskositas lapisan: nomer lapisan 4 cangkir 50-150S.

1). Lebar sing efektif: Max1100mm

2). Substrat sing cocog: 70-250g / Kertas web sing luwih apik

3). Kacepetan mesin: 0-45m / min

4). Kacepetan maksimal roto: 25m / min

5). Diameteripun maksimal: φ1500mm

6). Diameteripun mundur maksimum: φ1500mm

7). Cara pangatusan: pemanasan listrik, metode pengeringan sing nggegirake panas

8) .Kondhisi garing paling: 105 ℃

9) diameter diameter Paper: 3 inci, 6 inci

10) .Watesan munggah flat flat flat: ≤ ± 2mm

11) .Serat kontrol tlaga: ≤ ± 5N

Ketepatan resolusi ketegangan: 1N

12) .Supaya daya: 380V ± 10%, 50HZ, 3 garis 5 fase

13) daya mesin lengkap: sekitar 220KW (daya pemanasan oven oven: 180kw)

14) .Air sumber: 0,8MPa, udhara kompresi 0,3m3 / min

15). Ukuran Ukuran (L x W x H): 163800mm × 3000mm × 4300mm

dry laminating machine details

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrik Mesin Sunny minangka produsen profesional integrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan mesin Mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 19 taun.

Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayani karo keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming, saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga kita bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.

Slitting MachineEXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Mesin Coating Series > Mesin Pelapisan Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki