Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Cast Film Plastic Line
Cast Film Plastic Line
Cast Film Plastic Line
Cast Film Plastic Line
Cast Film Plastic Line
  • Cast Film Plastic Line
  • Cast Film Plastic Line
  • Cast Film Plastic Line
  • Cast Film Plastic Line
  • Cast Film Plastic Line

Cast Film Plastic Line

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Dhasar Info

Model No.: CM3000

Name Of Machine: Cast Film Plastic Machinery Line CM3000

Product Category: 3 Layers Co-extrusion CPP Line

Structure Form: A/B/C

Product Thickness: 20µm---100µm

Maximum Extrusion Volume: 700Kg/h

Machine Speed: 10-220m/min

T-die Width: 4900mm

Product Width: 3300mm

Installed Capacity: About 600 Kw

Machine Total Weight: About 50tons

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 180m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Cast Film Plastik Mesin Line CM3000

CPP-FILM-MACHINE-06

Film baris CPP utamané aplikasi kanggo prodhuksi lapisan tunggal utawa telung lapisan / multi lapisan co-extrusion CPP, CPE, EVA lan film pembungkus makanan dhuwur-Barrier sing ngemot EVOH lan PE, digunakake sacara luas kanggo pangan, kemasan, konstruksi, pertanian etc industri.

Machine model

CM3300

Product category

3 layers co-extrusion CPP line

Structure form

A/B/C

Product thickness

20µm---100µm

Maximum extrusion volume

700Kg/h

Thickness tolerance

≤±3%

Machine speed

10-220m/min

Material

Casting level PP etc

T-die width

4900mm

Product width

2700mm

Reeling up diameter

≤φ800mm

Installed capacity

About 600 kw

Machine total weight

About 50tons

CPP Casting film line details

slitting machine

slitting machine


service slitter machine


Slitting Machine


Pabrik mesin cerah minangka pabrik profesional sing terintegrasi kanggo manufaktur, ngrancang lan marketing fasilitas mesin film slitting, rewinding, laminating, coating, lan casting kanthi luwih saka 17 taun pengalaman.

Sadanguning taun, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi minangka pandhuan, customer-fokus", produk ngupaya pasar kanthi cepet, lan entuk akeh pujian lan kapercayan saka klien anyar lan lawas. Kanthi terus-terusan dandan lan inovasi teknologi, perusahaan kita wis dikembangake dadi prodhuk kauntungan sing saingan banget ing antarane industri padha. Sadurunge produksi, proyek rampung bakal diwenehake marang customer, amarga kita duwe Departemen Mechanical Department, Departemen Listrik, Departemen Software, supaya kita bisa nyedhiyakake customer mesin standar kita, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut kebutuhan tartamtu pelanggan. Kejahatan liyane ing situs web kita


CE CERTIFICATES

slitting machine ce


SLITTING-MACHINE

contact slitting machine


Kategori Produk : Seri Mesin Casting CPP CPE > Mesin Film Coklat Penyempitan Co-Ekstrusi

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki