Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Duplex Center Slitter Rewinder
Duplex Center Slitter Rewinder
Duplex Center Slitter Rewinder
Duplex Center Slitter Rewinder
Duplex Center Slitter Rewinder
  • Duplex Center Slitter Rewinder
  • Duplex Center Slitter Rewinder
  • Duplex Center Slitter Rewinder
  • Duplex Center Slitter Rewinder
  • Duplex Center Slitter Rewinder

Duplex Center Slitter Rewinder

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GFTW1280C

Application: Mechinery&Hardware

Type: High-Speed Slitting Machine

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Frame Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Process Materials

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Slitting Material: CPP,CPE, BOPP, PET, PE, MCPP,Thermal Transfer Film

Thickness: 10--100μm

Unwind Maximum Diameter: 800mm

Effective Width: 200-1300mm

Rewind Diameter: 600mm

Rewind Width: 50-1300mm

Machine Speed: 500m/min

Whole Machine Power: 380V / 3 Phase, 50Hz About 18KW

Rewind Paper-core: 3inches

Shaft Type: Duplex Shafts

Additional Info

Packaging:  SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 800m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Duplex Center Slitter Rewinder GFTW1280C

Penggulung slider duplex kita kalebu winders tengah lan winders tengah / permukaan. Utamané kanggo nyepetake jembaré sing sempit, duplex winders nangani macem-macem bahan sing akèh, kontrol lèpèng irisan, lan kualitas gulungan rampung. Kita bisa nggawe selaras miturut syarat tartamtu customer lan bisa nyedhiyani analisis produksi sing akurat kanggo mesthekake desain sing paling efisien diidentifikasi.

duplex-slitter-rewinders-5

Parameter techinical utama:

Bahan slitting: CPP, CPE, BOPP, PET, PE, MCPP, Film Transfer Thermal

Kekandelan: 10--100μm

Bukaan diameterake paling cepet: 800mm

Dhiameter maksimal diameter: 600mm

Nyuda wiyar film: 200-1300mm

Kecepatan kerja: 500m / min

Daya mesin utuh: 380V / 3 phase, 50Hz babagan 18KW

dual rewind slitting machine details


slitting machine


slitting machine


Extrusion laminating machine


slitting machine ce



Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine


EXTRUSION LAMINATING MACHINE


slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > High Speed ​​Duplex Slitter Rewinders

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki