Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Film Slitting Machine > OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
  • OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
  • OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
  • OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
  • OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine
  • OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine

OPP CPP Ffilm Slitter and Rewind Machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GFTW900D3

Application: Mechinery&Hardware

Type: High-Speed Slitting Machine

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Name Of Machine: OPP CPP Film Slitter And Rewinder Machine

Effective Width: 200-900mm

Unwind Diameter: 800mm

Rewind Width: 70-900mm

Rewind Diameter: Top Roll Dia. 500mm, Down Roll Dia. 800mm

Rewind Paper-core: 3inches, 6inches Air Shaft

Machine Speed: 0-350m/min

Run Speed: 5-280 M/min (transfer Metalized Film 5-200m/min)

Whole Machine Power: 380V/3 Phase, 50Hz,

Machine Weight: About 20KW

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 250m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Deskripsi Produk

OPP CPP Film Slitter and Rewinder Machine GFTW900D3

high-speed-slitting-machine-GFTW900D-05


Aplikasi mesin: mesin panggul mesin panggul tinggi kanggo slitting C ommon Metalized film, film laser, transfer film, transfer metalized film, film putih, PET12-50μm.BOPP 50-50μm.PVC20-50μm.CPP20-50μm lan liya-liyane.


slitting and rewinding machine GFTW900D3

slitting machine

Packaging & Shipping

coating machine

Layanan Kita

service slitter machine

CE Certificates


Pameran :


Informasi Perusahaan

Pabrik Mesin Sunny yaiku pabrik profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol fasilitas Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa macem-macem lapisan Cast Machinery fasilitas kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.


contact slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Film Slitting Machine

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki