Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting > Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
  • Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
  • Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
  • Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
  • Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine
  • Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine

Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GDFQ2500F

Application: Mechinery&Hardware

Type: Roll Slitter

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Slitting Material: CPP、OPP、PET、PE、BOF、Metalized Film And So On

Thickness: 10--100μm

Maximum Diameter: 1000mm

Weight: 2500kg

Unwind Width: 3200mm

Guiding Type: Ultrasonic Edge Position Control (EPC)

Machine Speed: 800m/min

Run Speed: 20--650m/min (depends On Film Various, Unwind And

Slitting Method: Razor Slitting

Additional Info

Packaging:  SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 200m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine GDFQ3200F

Wide Web Surface Slitter Rewinder Machine GDFQ2500F yaiku peralatan presisi lan sensitif banget kanggo plastik film utawa kertas kertas, sing ditrapake kanggo slit BOF, OPP, PET, PE, Metalized film, CPP dll Mesin wis mlaku fungsi stabil lan dhuwur visual, dhuwur -degree kanthi otomatis, iku fasilitas sing dibutuhake ing printing, packaging, pangan, industri farmasi.

Slitting machine material: PP.OPP.PET.PE.BOF.Metalized film and so on

Thickness: 10--100μm  

Unwind Maximum diameter: 1000mm

Unwind width: 3200mm

Rewind maximum diameter: 1000mm

Rewind minimum width: 300mm

Rewind maximum width: 3200mm

Rewind stations: 6 units 

Whole Machine Total Power: About 65 KW;

Whole Machine Weight: About 22000 Tons;

External Dimension:

6500mm (W) x 8000mm(L) x 3050mm(H)



slitting machinery details 1

slitting machinery details 02

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki