Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting > Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
  • Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
  • Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
  • Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
  • Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film
  • Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film

Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GDFQ3500A

Application: Mechinery&Hardware

Type: Roll Slitter

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Material: BOPP Metalized Film

Thickness: 10µmm-100µmm

Raw Material Diameter: Maximum 1000 Mm

Film Width: 3300mm

Rewind Width: 250mm—1200 Mm (including 250mm 2 Stations, Above

Rewind Diameter: Maximum 1000mm

Rewind Station: 7 Units

Web Guiding Method: Ultrasonic Edge Position Control

Machine Speed: 600m/min Depends On Unwind Quality, Rewind Paper-c

Machine Weight (total Weight): About 18000 KG

Additional Info

Packaging:  SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 200m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Slitting machine for film soft packing material GDFQ3500A

Mesin slitting kanggo materi kemasan alus film GDFQ3500A minangka peralatan presisi lan sensitif banget kanggo BOPP, Metalized film dll. Mesin wis mlaku fungsi stabil lan dhuwur visual, kanthi tingkat tinggi sacara otomatis, iku fasilitas sing dibutuhake kanggo printing, packaging, pangan, industri obat.

SUPER-SPEED-SLITTING-MACHINE-4

1.2. Material: ketebalan 10μmm-100μmm BOPP metalized film

1.3. Kapadhetan materi: 0.93g / cm3

1.4. Diameter dasar bahan baku: maksimum 1000 mm

1.5. Werna film: 3300mm; Werna lumahing roller: 3500mm

1.6. Muter maneh inti-inti: 3 inci, 6 inci kertas-inti

1.7. Luwih cepet maneh: 250mm-1200 mm (kalebu 250mm 2 stasiun, ing ndhuwur 450mm stasiun)

1.8. Ngganti dhiameter: maksimum 1000mm

1.9. Stasiun mundur: 7 unit

1.10. Panuntun metode: ultrasonik pinggiran ngelawan

1.11. Cara nyithak: cukur

1.12. Kacepetan mesin: 600m / min

1.13. Kacepetan mlaku: 20-550m / min (gumantung saka kualitas unwind, kualitas kertas-inti mundur)

slitting machinery details 1

slitting machinery details 02

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki