Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting > Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
  • Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
  • Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
  • Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
  • Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine
  • Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine

Mesin CPP CPE Plastik film slitting lan rewind machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GDFQ2700

Application: Mechinery&Hardware

Type: Roll Slitter

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Work Method: Round Knife Cutting

Slitting Material: PET BOPP Metalized Film

Thickness: 8-50μm

Maximum Diameter: 1200mm

Unwind Film Width: 2500 Mm

Wording Speed: 10-650m/min

Edge Or Line Position Control Type: Edge Position Control (EPC)

Maximum Rewind Diameter: 1000 Mm

Minimum Rewind Width: 400 Mm

Maximum Rewind Width: 1500 Mm

Additional Info

Packaging:  SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 200m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

CPP CPE Plastic film slitting and rewind machine GDFQ2700

Super Speed Slitting Machine Gdfq2700 05

Mesin pemotong dan rewind mesin CPP CPE Plastik film GDFQ2700 dhuwur banget lan peralatan sensitif kanggo PET, BOPP, Metalized film dll Mesin wis mlaku fungsi stabil lan dhuwur visual, tingkat dhuwur otomatis, iku fasilitas sing perlu ing printing, packaging, pangan , industri farmasi.

1

Slitting material


Type:  PET, BOPP,Metalized film

Thickness: 8-50μm

2

Unwind specification


Maximum diameter: 1200mm  

Weight: 2500 kg

Unwind film width: 2500 mm

Paper-core specification: 3 inches, 6 inches

Edge or line position control type    Edge position control (EPC)       

3

Wording speed

10~650m/min

4

Slitting type

Razor slitting type 

5

Rewind specification

Maximum diameter:1000 mm

 

Minimum rewind width: 400 mm

Maximum rewind width: 1500 mm

Paper-core specification: 3″  6″;       

Rewind station: 5 sets;     

6

Circumscribed System

Supply voltage: 415v  +/- 10%    Frequency: 50 Hz

Phase: 3 phases              Air pressure: 6 Mpa                    


Rincian liyane minangka tindakake:

slitting machinery details 1

slitting machinery details 02

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine


EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Super-cepet Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki