Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Jenis Horisontal Slitting > Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
  • Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
  • Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
  • Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
  • Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik
  • Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik

Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GFTW1500A3

Application: Mechinery&Hardware

Type: High-Speed Slitting Machine

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Frame Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Process Materials

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Name Of Machine: Slitter Rewinder Machinery For Plastic Film

Slitting Material: 10-400um PET

Maximum Machine Speed: 300 M/min

Rewind Maximum Diameter: 300mm

Maximum Effective Width: 1500mm

Minimum Slit Width: 65mm

Machine Total Power: C 415V 4 Lines About 30 Kw

External Dimension: 4600mm X 2700mm X 1900mm (L X W X H)

Slitting Knife: Flat Knife

Machine Weight: About 3.5 Tons

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 300m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Deskripsi Produk

Slitter Rewinder Machinery kanggo film plastik GFTW1500A3

High-Speed-Slitting-Machine-GFTW1500A3-02


Aplikasi mesin: mesin panggul mesin panggul dhuwur kanggo PET 10-400UM

slitting



slitting machine

Packaging & Shipping

slitting machine

Layanan Kita

service slitter machine

CE Certificates

slitting machine ce

exhibition total


Informasi Perusahaan

Pabrik Mesin Sunny yaiku pabrik profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol fasilitas Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa macem-macem lapisan Cast Machinery fasilitas kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

contact slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Jenis Horisontal Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki