Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Jenis Horisontal Slitting > Mesin Slitting Coreless Gewinding
Mesin Slitting Coreless Gewinding
Mesin Slitting Coreless Gewinding
Mesin Slitting Coreless Gewinding
Mesin Slitting Coreless Gewinding
Mesin Slitting Coreless Gewinding
  • Mesin Slitting Coreless Gewinding
  • Mesin Slitting Coreless Gewinding
  • Mesin Slitting Coreless Gewinding
  • Mesin Slitting Coreless Gewinding
  • Mesin Slitting Coreless Gewinding

Mesin Slitting Coreless Gewinding

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GFTW1000D3

Application: Mechinery&Hardware

Type: High-Speed Slitting Machine

Work Method: Flat Knife Slitting

Structure: Guide Roller Part

Packaging Type: Film

Classification: Ultrasonic Label Cutting Machine

Applicable Process: Final Inspection

Suitable Substrates: Film Cutting

Packaging Material: Plastic

Name Of Machine: Coreless Rewinding Slitting Machine

Maximum Unwind Diameter: ≤600mm

Maximum Rewind Diameter: 400mm

Unwind Effective Width: ≤ 1000mm

Slitting Max. Width: 1000mm

Finished Products Slitting Width: 20mm-1000mm

Machine Speed: 20-200 M /min

Whole Machine Power Supply:: 13.5KW

Whole Machine Weight: About 4 Tons

Detection Precision: ±0.1mm (when Speed 100 M / Min)

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 250m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Deskripsi Produk

Coreless Gewinding Slitting Machine GFTW1000D3

high-speed-slitting-machine-GFTW1000D3-03


Aplikasi mesin: punika cocok kanggo presisi slitting dhuwur BOPP, PET, Laser alumite plastik film saka kekandelan 0.012-0.12mm.



Kontrol mesin kabeh nggunakake Programmable Controller (PLC), modul digital lan SIMENS HMI (antarmuka mesin manungsa) kanggo entuk kontrol otomatis. Kontrol otomatis kontrol tension otomatis otomatis kanthi kecepatan tinggi, lan kanthi otomatis tingkat otomatis, performa stabil


slitting

slitting machine

Packaging & Shipping

coating machine

Layanan Kita

service slitter machine

CE Certificates


Pameran :


Informasi Perusahaan

Pabrik Mesin Sunny yaiku pabrik profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol fasilitas Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa macem-macem lapisan Cast Machinery fasilitas kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.


contact slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Jenis Horisontal Slitting

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki