Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Mesin Laminating Film

Kategori produk dari Mesin Laminating Film , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Laminating Film , Mesin Laminasi Bopp pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Mesin Laminasi Panas R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Mesin Laminating Film Supplier

Model mesin laminating genggam model GF-1000 diprodhuksi minangka prodhuk rumit sing kita referensi kanggo teknologi canggih lan pengalaman ing domestik lan luar negri. Mesin lengkap karo struktur mesin sing layak lan presisi mesin sing dhuwur, sederhana lan dipercaya, sing njamin kestabilan kualitas mesin. Kinerja mesin entuk tingkat advance dibandhingake karo produk kamiripan ing luar negeri.

Mesin iki minangka jinis mesin sing darmabakti kanggo laminating karo film plastik panyegelan panas fungsional liyane. Iki uga minangka mesin sing darmabakti kanggo film berorientasi biaxial sajrone lapisan gluing, ngobati garing. Iki minangka peralatan utama ing proses kanggo nyetak produk film laminated.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki