Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Laminating
Layanan Online
Janey Wong

Ms. Janey Wong

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Mesin Laminating

Kategori produk dari Seri Mesin Laminating , kami produsen khusus dari Cina, Mesin Laminating Film , Paper Laminating Machine pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ekstrusi Mesin Laminating R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Mesin Laminating Film

Kepala pelat Coating & laminating eksperimen bisa diganti kapan wae miturut proses teknis beda, kayata micro gravure, pisau agul-agul, slot dites, utawa lapisan 3-roller. Mesin ( mesin laminating extrusion & machine laminating coating ) fitur malah ketebalan lapisan. Ora ana strip utawa ngeruk, cacat ing permukaan barang rampung.

Cleaness of the ovens meets requirements of 1000 class and whole line 10000 class. Kontrol tegangan stabil.

Whole line dirancang ing gaya cantilever karo driving motor servo. Dilengkapi piranti pelindung gas Nitrogen UV Curing, kontrol lengkung garis utami stabil.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki