Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Pelapisan Ekstrusi > Mesin Non Mesin Woven Kain > pp non woven fabric extrusion machine
pp non woven fabric extrusion machine
pp non woven fabric extrusion machine
pp non woven fabric extrusion machine
pp non woven fabric extrusion machine
pp non woven fabric extrusion machine
  • pp non woven fabric extrusion machine
  • pp non woven fabric extrusion machine
  • pp non woven fabric extrusion machine
  • pp non woven fabric extrusion machine
  • pp non woven fabric extrusion machine

pp non woven fabric extrusion machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 150 Dina

Dhasar Info

Model No.: JF4300

Type: Profile Extruder

Plastic Processed: PP

Product Type: Extrusion Molding Machine

Feeding Mode: One Feed

Assembly Structure: Integral Type Extruder

Screw: Single-Screw

Engagement System: Full Intermeshing

Screw Channel Structure: Deep Screw

Exhaust: Don't Exhaust

Automation: Automatic

Computerized: Computerized

Name Of Product: Single Screw Extrusion Laminating Machine

Laminating Width: Laminating Width

Laminating Thickness: 0.015-0.08mm

Extruder Diameter: 150x35

Working Speed: 20-100m/min

Width Of T-Die: 4250mm

Rated Power: 380kw

Dimension: 12x20x3 M

Weight: 42 Tons

Length Of Roller: 4200mm

Additional Info

Packaging: NAKED PACK BY SHRINK FILM

Produktivitas: 100M/MIN

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 84778000

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

non tenunan kain laminasi mesin model JF4300

EXTRUSION-LAMINATING-MACHINE-03


Aplikasi:

Mesin Pelapisan & Laminating kanggo produksi lapisan PP utawa PE ing kertas, kain tenunan, utawa laminating kertas, BOPP, kain non tenunan, film & aluminium dll, kanthi tenunan kain.

EXTRUSION-LAMINATING-MACHINE-08


1). Laminating width 3000-4100mm

2). Kekuatan laminating 0.015-0.08mm (± 0.005mm)

3) .Extruder Ф150x35

4) .Wektu kecepatan 20-100m / min

5). Kecepatan motor 20-120m / min

6) .Lingkeng roller 4200mm

7) .Wiji T - mati 4250mm

8) .Core rewind & unwind roller Ф219 (njaba) x 205 (inner) x 4300mm (L)

9) Daya daya 380kw

10). Udara sing dikompres 1,5 M 3 / min;

11) .Cooling water 1.2 M 3 / min;

12). Ukuran: 12x20x3 M

13). Bobot 42 ton


Rincian liyane kaya ing ngisor iki:

extrusion laminating machine 01

extrusion laminating machine 02

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine


Informasi Perusahaan

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang, lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine


slitting machine ce

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Mesin Pelapisan Ekstrusi > Mesin Non Mesin Woven Kain

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki