Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film > SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
  • SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
  • SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
  • SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine
  • SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine

SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: GF1050B

Laminating Type: SUNNY MACHINERY Dry Laminating Machine GJ1050B

.Laminating Material: BOPP 20-60μm; CPP 20-60μm; PE 30-60μm; Combination

Film Width: Max.1000mm

Machine Speed: Max.150m/min

Operation Speed: Max.135m/min

1st Unwind Diameter: Max.φ600mm

2nd Unwind Diameter: Max.φ600mm

Rewind Diameter:: Max.φ800mm

Complete Machine Capacity: About 50kw (oven Heating Power 162kw)

External Dimension: 12490mm × 5150mm × 4800mm (L X W X H)

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 135m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

SUNNY MACHINERY Dry ​​laminating machine GM1050B

Dry-Laminator-Machine-Model-GF-1050B

SUNNY MACHINERY Mesin laminating garing kuwi prodhuk sing digawé kanthi apik sing ngandhut teknologi maju lan pengalaman ing njero lan njaba. Struktur mesin lengkap cukup, presisi mesin sing apik, controller programmable PLC, komponen listrik kabeh nggunakake produk kualitas kelas pertama saka luar negeri, njamin stabilitas kualitas peralatan. dibandhingake karo produk mirip luar negeri, lan kinerja mesin wis entuk tingkat lanjut.

dry laminating machine details

slitting machine

more machine

slitting machine

service slitter machine

slitting machine ce

SLITTING-MACHINE


Informasi Perusahaan

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang, lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

contact slitting machine


Kategori Produk : Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki