Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Mesin Ganti > Paper Slitting Machine > Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
  • Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
  • Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
  • Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
  • Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder
  • Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder

Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 60 Dina

Dhasar Info

Model No.: GDQZ1300

Application: Mechinery&Hardware

Type: High-Speed Slitting Machine

Work Method: Round Knife Cutting

Structure: Frame Part

Suitable Substrates: Paper

Packaging Material: Plastic

Name Of Machine: Jumbo Kraft Paper Roll Slitter Rewinder Machine

Unwind Width: Max. 1300, Min. 600mm

Rewind Width: Max. 1300mm. Min 200mm

Unwind Diameter: ≤1200mm

Rewind Diameter: ≤1200mm

Unwind Inner-core: 3inches Or 6inches Air-shaft

Rewind Inner-core: 3inches Air-shaft

Paper Thickness: 30--510g Per Square Meter

Slitting Knife: Round Knife

Run Speed: ≤150m/min

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 250m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Deskripsi Produk

Kertas Mesin Jumbo Kraft Paper Roll Slitter GDQZ1300

kraft-paper-slitting-machine-01


Aplikasi mesin: Mesin panggul mesin panggul dhuwur kanggo kertas lan kertas kraft lan liya-liyane


kraft-paper-slitting-machine-02

kraft-paper-slitting-machine-03

slitting machine

Packaging & Shipping

slitting machine

Layanan Kita

service slitter machine

CE Certificates

ce1

ce2

ce3


ce4

exhibition total


Informasi Perusahaan

Pabrik Mesin Sunny yaiku pabrik profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol fasilitas Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa macem-macem lapisan Cast Machinery fasilitas kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari dening kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar ndhuwur kita, uga bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

contact slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Mesin Ganti > Paper Slitting Machine

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki