Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Inspeksi Mesin Seri > Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
  • Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
  • Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
  • Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
  • Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material
  • Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material

Mesin Pengecekan Rewinding Kualitas High Speed ​​Material

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 90 Dina

Dhasar Info

Model No.: GHJ1200C3

Minimum Rewind Width: 250 Mm

Run Speed: 20-250m/min

Press-button Speed: 5-10m/min

Maximum Rewind Diameter: 800mm

Maximum Unwind Diameter: 800mm

Tension Control Range: 15-100kg Accuracy 0.5kg

Complete Machine Power: 17kw

External Measurement: 2690mm X 2700mm X 2300mm

Total Weight: 9.5TONS (Approx.)

Additional Info

Packaging: SEAWORTHY WOODEN ATAU NAKED

Produktivitas: 250m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Port: SHANTOU,SHENZHEN,FUJIAN

Deskripsi Produk

Mesin Pabrik Penguji Genggam Berkualitas Dhuwur Material Kacepetan GHJ1200C2

High-Speed-Inspection-Machine-GHJ1200A-03

Aplikasi: Iku peralatan irisan karo presisi dhuwur lan sensitif dhuwur lan fungsi kanggo ndeteksi film dhasar utawa aluminium film sing ora sehat. Kinerja mlaku stabil, gampang operate, visual, lan gelar dhuwur banget kanthi otomatis. Bisa ditemokake jembar irisan beda lan nggunakake permintaan saka klien. Iku peralatan sing dibutuhake ing printing, packaging, pangan, lan pharmekical.

inspection-machine6

slitting machine


more machine

Packaging & Shipping

slitting machine

Layanan Kita

service slitter machine

CE Certificates

slitting machine ce

Informasi Perusahaan

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang, lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 17 taun pengalaman. Sakliyane kuwi, kita tansah nyetel motto "ilmu pengetahuan lan teknologi uga produk-produk customer-centric" sing diterusake menyang pasar kanthi cepet, diduweni sacara luas lan dipuji lan dipercaya saka klien-klien anyar lan sing wis ana. Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi. Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine


Warta pameran

SLITTING-MACHINE

contact slitting machine


Kategori Produk : Inspeksi Mesin Seri

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki