Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film > Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
  • Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
  • Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
  • Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
  • Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine
  • Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine

Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: JF2200

Condition: New

Customized: Customized

Certification: Other

Protection System: Heating Protection, Lifting Protection

Automatic Grade: Automatic

Driven Type: Electric

Applicable Film Coating Resin: EVA,EAA Coating Level

Extrusion Coating Maximum Width: 1850 Mm

Extrusion Coating Thickness: 0.012-0.05 Mm

Extrusion Coating Thickness Error: ≤±4% Mm

Extrusion Coating Line Speed: Max.150 M/min

Maximum Extruding Volume: 350 Kg/h

Guide Roller Width: 2020 Mm

T-die Width: 2260 Mm (including Blanking Plate)

T-Die Effective Width: 2200 Mm

Additional Info

Packaging: kanthi safety seaworthy packing

Produktivitas: 150 M/MIN

Brand: S

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: C

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine JF2200

Thermal-film-extrusion-coating-machine-JF2200

Mesin Laminating Film Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine JF2200 yaiku produk canggih sing digawe kanthi pabrik sing digabungake karo kondisi produksi sing nyata.

Struktur mesin iki cukup lumrah, katon katon anyar, gampang dioperasikake, kurang konsumsi energi,

efisiensi dhuwur, produk seneng kualitas banget, sing dadi peralatan sing ideal kanggo ngasilake BOPP, BOPET termal film.

Mesin Laminating Film Thermal BOPP Film Extrusion Lamination Machine JF2200 yaiku EVA, EAA, resin tingkat ekstrusi sing dadi bahan mentah, dheweke ngetrapake extrusion material extrusion lan bahan substrat (kayata BOPP, PET film) kanggo ngolah produksi lapisan samping siji supaya nambahi kekuatan ekstensi, nyepetake laminating, lan kinerja kompensifitas kelembapan lembab, digunakake kanthi wiyar kanggo industri laminating panas.


Bahan bakar dual-station substrat ndadekake sistem penuntun web otomatis ultrasonik, bahan substrat wis otomatis berorientasi lan kontrol guntingan web. Bahan loading udara-poros, ngendhegake kontrol tegangan otomatis kanthi otomatis, produksi tanpa sambung otomatis kanthi kecepatan tinggi. Casting segmen rolling cooling nganggo struktur cooling-cooling banyu, efek cooling apik. Geser seger diadopsi struktur stasiun kerja ganda, kontrol tension kanthi otomatis, poros non-stop sing ditukar, splicing otomatis. Saben genggaman roller teknologi mesin lengkap dikontrol dening sistem pneumatik.




Parameter Teknis Utama:



Resin lapisan film sing ditrapake: EVA, tingkat lapisan EAA

Lapisan panyawangan maksimum: 1850 mm

Kapasitas lapisan ekstrusi: 0.012-0.05 mm

Lapisan kesalahan pelapisan ekstrusi: kurang saka utawa witjaksono ± 4% mm

Kacepetan jalur pelapisan ekstrusi: Max.150 m / min

Volume extruding maksimum: 350 kg / h

Lapisan roller guide: 2020 mm

Werna T-Die: 2260 mm (kalebu blanking plate)

Lebar efektif: 2200 mm

Unwind diameter maksimum: 800 mm

Ngganti dhiameter maksimum: 800 mm

Spesifikasi kertas-inti: 6 inci

Daya panyusup: 110 KW

Diameter sekrup: 135mm L / D 28: 1

Udhara sing dikompress: 0,6 m3 / menit

Tekanan udara tekan: 0,7 MPa

Pompa listrik: 3 phase 5 kabel 380V 50Hz

Daya mesin lengkap: Kira-kira 300 KW

Ukuran njaba: 11.5mx 8m x 3.8m (L x W x H)

Bobot mesin bobot: Sekitar 30 ton




Rincian liyane minangka tindakake:


bopp thermal film extrusion coating machine


slitting machine


slitting machine


Extrusion laminating


slitting machine ce



Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine


EXTRUSION LAMINATING


slitting machine


Kategori Produk : Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki