Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film > laminator laminating machines for BOPP, PET
laminator laminating machines for BOPP, PET
laminator laminating machines for BOPP, PET
laminator laminating machines for BOPP, PET
laminator laminating machines for BOPP, PET
laminator laminating machines for BOPP, PET
  • laminator laminating machines for BOPP, PET
  • laminator laminating machines for BOPP, PET
  • laminator laminating machines for BOPP, PET
  • laminator laminating machines for BOPP, PET
  • laminator laminating machines for BOPP, PET

laminator laminating machines for BOPP, PET

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: GF1050

Laminating Type: Dry-method Laminating

.Laminating Material: BOPP 20-60μm; CPP 20-60μm; PE 30-60μm; Combination

Film Width: Max. 650-1050mm

Machine Speed: Max.180m/min

Operation Speed: Max.150m/min

1st Unwind Diameter: Max.φ600mm

2nd Unwind Diameter: Max.φ600mm

Rewind Diameter:: Max.φ800mm

Complete Machine Capacity: About 200kw (oven Heating Power 162kw)

External Dimension: 12490mm × 5150mm × 4800mm (L X W X H)

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 180m/min

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

mesin laminator laminator untuk BOPP, PET GF1050B

Dry-Laminator-Machine-Model-GF-1050B

laminator laminating machines for BOPP, PET yaiku produk sing diprodhuksi kanthi elingan sing ditujukake ing teknologi canggih lan pengalaman ing domestik lan luar negri. Struktur mesin lengkap cukup, presisi mesin sing apik, controller programmable PLC, komponen listrik kabeh nggunakake produk kualitas kelas pertama saka luar negeri, njamin stabilitas kualitas peralatan. dibandhingake karo produk mirip luar negeri, lan kinerja mesin wis entuk tingkat lanjut.

Mesin iki minangka film sing berorientasi bising kanthi nutup pelapis, solidifikasi garing, lan piranti lemper lemper panas fungsional, minangka peralatan utama ing proses pencetakan produk film laminating.


dry laminating machine details

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine


Kategori Produk : Seri Mesin Laminating > Mesin Laminating Film

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki