Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn

Mesin Ngiris - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mesin Ngiris)

  • Mesin sliting lan mesin sing ora ana gandheng cenenge

    Mesin sliting lan mesin sing ora ana gandheng cenenge

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin slinger lan mesin sing ora ana gandheng saka GHJ3500C Slamping Kain Nonwoven Mesin Model mesin slamping lan mesin gulung tanpa ukuran GHJ3500C minangka peralatan tliti lan sensitif kanggo spanduk Fleksibel, rasukan sing ora dirajut lan liya-liyane. Mesin wis mbukak fungsi sing stabil lan kanthi visual, dhuwur...

    Hubungi Saiki

  • Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE

    Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model mesin extruder plastik T TEE PE JF1200 Mesin Ekstrudisi Film Plastik T T Die Pe Plastik Single T DIE PE mesin yaiku produk ekstra sing diprodhuksi dening teknologi canggih pabrik ing omah lan ing luar negeri lan kahanan produksi nyata. Struktur mesin iki cukup wajar, katon anyar, gampang njaga lan ngurus lan...

    Hubungi Saiki

  • Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film

    Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film TB1100S Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film yaiku Mesin Pelapis darmabakti kanggo PET, film BOPP lan liya-liyane kanggo nggawe Coating diproses, ditrapake nyebar kanggo nerbitake film berlapis aluminium, film dekorasi Laser, film aluminium elektrokimia lan...

    Hubungi Saiki

  • Mesin sliting kanggo macem-macem film ing SHANTOU

    Mesin sliting kanggo macem-macem film ing SHANTOU

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin sliting kanggo macem-macem film ing SHANTOU GFTW-650D Mesin Sliting Kanggo macem-macem Film ing Shantou Slitting mesin kanggo macem-macem film ing SHANTOU Unwind duwe tegangan konstanta kanthi otomatis, kontrol tegangan taper, mundur cepet lan fungsi tetep tension nalika mesin mandheg. Mesin sliting kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan film 3D Holographic

    Mesin lapisan film 3D Holographic

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan film 3D Holographic TB1300 Mesin lapisan film 3D Holographic digunakake kanggo lapisan UV, operasi mesin embossing laser gulung. Parameter teknis utama: 1). Lebar sing efektif: 1300mm 2). Bahan dhasar sing cocog: film PET 0.012-0.050mm 3). Kacepetan mesin maksimal: 80m / mnt 4). Kacepetan maksimal mlaku:...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lancaran holografi laser lancar

    Mesin lancaran holografi laser lancar

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model mesin embossing laser lancar JGMY-1200 Model mesin embossing laser eografi sing apik JGMY-1200 yaiku produk sing diprodhuksi kanthi dhuwur dening perusahaan. Struktur mesin lengkap cukup, akurasi kerja, sistem kontrol mesin lengkap duwe fungsi lengkap, jurusan otomatisasi dhuwur. Pengawal program sing bisa...

    Hubungi Saiki

  • Mesin plastik film stripping

    Mesin plastik film stripping

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin stripping film plastik GHJ1100B Mesin pelucuran film plastik utamane digunakake kanggo produksi transfer utawa ngintip kertas logam bermotor, lan produksi ulang-alik & sliting web utawa teknik manufaktur kertas. Parameter teknis utama: 1). Kisaran bahan sing cocog: 40-250gsm 2). Kisaran ambane materi:...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur

    Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan kertas sing surem GZTB Mesin lapisan Kertas Tinggi GZTB ditrapake kanggo ngasilake sorot 70-250 g / ㎡ nyorot utawa kertas tinta matte, nggunakake rasukan koma agul, nerbitake lapisan lapisan lapisan, bobot lapisan lapisan 25-75g / ㎡, dilapisi jarak viskositas lapisan: nomer lapisan 4 cangkir 50-150S. 1)....

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan lapisan papel multibunction

    Mesin lapisan lapisan papel multibunction

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kepala lapisan lapisan dwipunction mesin pape multifunction TB2-1600 Mesin lapisan pape multibunction heading multifunction ngetrapake macem-macem operasi lapisan saka BOPP, PET bahan liyane reel-up, sing duwe sistem sirah lapisan pelapis pelapis roller gravation adaptor sing kuat, bobot lapisan 1-8g / m2, kisaran...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan kertas salaka emas

    Mesin lapisan kertas salaka emas

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan perak emas ZFT1100 Mesin lapisan kertas salaka emas yaiku kanggo nglaminasi, ngawarnaan, banjur nyopir, adhem, ngilangake aluminium foil aluminium (7-10μ), film PET Metalized (12-38μ), mindhah film metalized, mindhah film laser nganggo kertas (40-250g / ㎡) . Iki dijamin pasuryan lapisan ora bakal...

    Hubungi Saiki

  • Baris produksi laminasi co-extrusion Multilayer

    Baris produksi laminasi co-extrusion Multilayer

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    M ulti-lapisan lineamin lamination productin line JF4300 Garis Produksi Laminasi Multinaser Co-extrusion Linaation lineamin lapisan kasusun saka PE, materi PP, iku nganakake teknologi extrusion casting lan bahan substrat (kayata film PET etc) ngolah produksi film laminating sisih siji, kanggo nambah kekuatan tegangan...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Ganti Film Plastik

    Mesin Ganti Film Plastik

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin ganti mesin film SHANTOU GHJ1200A1 Aplikasi: Mesin mundur film plastik cocog kanggo mbatalake kabeh jinis film plastik Parameter teknis utama: 1) .Untuk jembar: 200-600mm 2). Dhiameter sing ora becik: φ700mm 3) .Gambar ambane: 12-600mm 4). Daya tarik ulang: φ700mm 5) .Rencana kertas inti: 3 inci, 6 inci 6)....

    Hubungi Saiki

  • Mesin Nyaring Film Dokter Wide Web Wide

    Mesin Nyaring Film Dokter Wide Web Wide

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 200 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Nyaring Film Wide Printing Wide GHJ1200C4 Aplikasi: Mesin Wadhah Film Wide Web Wide Yaiku peralatan nganggo irisan kanthi tliti kanthi tliti lan sensitif dhuwur lan fungsi kanggo ndeteksi film dhasar utawa film aluminium. Kinerja lumayan stabil, gampang dilakokno, visual, lan kaluwihan derajat otomatis kanthi...

    Hubungi Saiki

  • Proses Ngasilake Film Termal

    Proses Ngasilake Film Termal

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Filem Laminasi Film Terapi ngasilake TB1800 Aplikasi: Mesin lapisan Pelapis lan laminating digunakake kanggo kabeh jinis lapisan lapisan saka bahan gulung BOPP, PET, kanthi gravitasi adaptasi ANILOX roller sistem sirah jatah langsung, volume lapisan 1-8g / m2, kisaran viskositas sing cocog: nomer cup 4

    Hubungi Saiki

  • Mesin rewinder kacepetan dhuwur

    Mesin rewinder kacepetan dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    GHJ1000A mesin cepet cepet Aplikasi: Mesin mundur film plastik cocog kanggo mbatalake kabeh jinis film

    Hubungi Saiki

  • Mesin Ganti Ganti kacepetan dhuwur

    Mesin Ganti Ganti kacepetan dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Ganti GHJ900A1 kanthi kacepetan dhuwur Aplikasi: Mesin gulung cepet film Plastik mundur cepet cocok kanggo mundur kabeh jinis film

    Hubungi Saiki

  • Mesin Geser Slitter Dering-Turret

    Mesin Geser Slitter Dering-Turret

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Geser Slitter Dual-Turret GFTW1280C2 Mesin Geser Geser Dual-turret Dual-Turret mesin rewitter slitter kalebu winders tengah lan angin / permukaan angin. Mesin Geser Slitter Dual-Turret Utamane kanggo sliting jembaré sempit, loker duplex ngatasi macem-macem bahan, kontrol lebar irisan, lan kualitas rol rampung....

    Hubungi Saiki

  • Geser geser batang duplikat

    Geser geser batang duplikat

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Geser geser batang duplikat Geser Duplex Slitter Rewinder Duplex center shitter slitter mesin rewitter kalebu winders tengah lan winders tengah / permukaan. Utamane kanggo sliting jembaré sing sempit, loker sing duplex ngatasi macem-macem bahan, kontrol lebar irisan, lan kualitas rol rampung. Kita bisa nggawe...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pelapis Film PET Sequin TB1100

    Mesin Pelapis Film PET Sequin TB1100

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Pelapis Film PET Sequin TB1100 1. Film Coating Machine PET Sequin Film Coating Machine TB1100 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa. Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi. Nanging adaptasi karo produksi kecepetan dhuwur, sauntara, ana...

    Hubungi Saiki

  • Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisan TB1500

    Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisan TB1500

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisan TB1500 1. Mesin Pelapisan Film Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisanTB1500 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa. Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi. Nanging adaptasi karo produksi...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur

    Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Film Sequin PET Speed ​​Speed ​​High Speed ​​TB1100 1. Mesin Pelapisan Film kacepetan mesin lapisan film PET Sequin TB1100 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa. Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi. Nanging adaptasi karo produksi kecepetan...

    Hubungi Saiki

  • matak film garis film sing bisa ditetepake Model BFM2900

    matak film garis film sing bisa ditetepake Model BFM2900

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    matak film garis film sing bisa ditetepake Model BFM2900 Product Product: Aplikasi: cast film line pe breathable digunakake ing produksi nappies bayi, serbet sanitasi, bantalan incontinence, ganti bantalan lan sandhangan protèktif lan sapanunggalane. 1. Parameter Dasar 1.1. Kategori produk: Film ambegan 1.2. Struktur...

    Hubungi Saiki

  • garis produksi film cpp CM-2800

    garis produksi film cpp CM-2800

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    garis produksi film cpp CM-2800 Product Product: Barisan produk film cpp utamane digunakake ing industri bungkusan kanggo panganan, barang lan barang konsumen. Nanging, minangka akibat saka kualitase khusus, dheweke uga digunakake ing produk teknis, produk medis lan minangka tegese njamin perlindungan permukaan...

    Hubungi Saiki

  • mesin film mdo

    mesin film mdo

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    mesin film mdo Product Product: Mesin MDO bisa digunakake minangka mesin film regangan offline, utawa digabung karo extruder sekrup cilik, extruder kembar kembar cilik, extruder sekrup triplek, lan mesin film cilik, kanggo mbentuk mesin regangan film cast MDO on line. Aplikasi: Orientasi arah mesin film Off-line....

    Hubungi Saiki

  • Video
  • mesin film mdo

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki