Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn

Mesin Lapisan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mesin Lapisan)

  • Mesin sliting lan mesin sing ora ana gandheng cenenge

    Mesin sliting lan mesin sing ora ana gandheng cenenge

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin slinger lan mesin sing ora ana gandheng saka GHJ3500C Slamping Kain Nonwoven Mesin Model mesin slamping lan mesin gulung tanpa ukuran GHJ3500C minangka peralatan tliti lan sensitif kanggo spanduk Fleksibel, rasukan sing ora dirajut lan liya-liyane. Mesin wis mbukak fungsi sing stabil lan kanthi visual, dhuwur...

    Hubungi Saiki

  • Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film

    Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film TB1100S Film PET BOPP 0.012-0.050mm Mesin lapisan film yaiku Mesin Pelapis darmabakti kanggo PET, film BOPP lan liya-liyane kanggo nggawe Coating diproses, ditrapake nyebar kanggo nerbitake film berlapis aluminium, film dekorasi Laser, film aluminium elektrokimia lan...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan film 3D Holographic

    Mesin lapisan film 3D Holographic

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan film 3D Holographic TB1300 Mesin lapisan film 3D Holographic digunakake kanggo lapisan UV, operasi mesin embossing laser gulung. Parameter teknis utama: 1). Lebar sing efektif: 1300mm 2). Bahan dhasar sing cocog: film PET 0.012-0.050mm 3). Kacepetan mesin maksimal: 80m / mnt 4). Kacepetan maksimal mlaku:...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lancaran holografi laser lancar

    Mesin lancaran holografi laser lancar

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model mesin embossing laser lancar JGMY-1200 Model mesin embossing laser eografi sing apik JGMY-1200 yaiku produk sing diprodhuksi kanthi dhuwur dening perusahaan. Struktur mesin lengkap cukup, akurasi kerja, sistem kontrol mesin lengkap duwe fungsi lengkap, jurusan otomatisasi dhuwur. Pengawal program sing bisa...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur

    Mesin lapisan Kancing Gelas GZTB sing dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan kertas sing surem GZTB Mesin lapisan Kertas Tinggi GZTB ditrapake kanggo ngasilake sorot 70-250 g / ㎡ nyorot utawa kertas tinta matte, nggunakake rasukan koma agul, nerbitake lapisan lapisan lapisan, bobot lapisan lapisan 25-75g / ㎡, dilapisi jarak viskositas lapisan: nomer lapisan 4 cangkir 50-150S. 1)....

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan lapisan papel multibunction

    Mesin lapisan lapisan papel multibunction

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kepala lapisan lapisan dwipunction mesin pape multifunction TB2-1600 Mesin lapisan pape multibunction heading multifunction ngetrapake macem-macem operasi lapisan saka BOPP, PET bahan liyane reel-up, sing duwe sistem sirah lapisan pelapis pelapis roller gravation adaptor sing kuat, bobot lapisan 1-8g / m2, kisaran...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan kertas salaka emas

    Mesin lapisan kertas salaka emas

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan perak emas ZFT1100 Mesin lapisan kertas salaka emas yaiku kanggo nglaminasi, ngawarnaan, banjur nyopir, adhem, ngilangake aluminium foil aluminium (7-10μ), film PET Metalized (12-38μ), mindhah film metalized, mindhah film laser nganggo kertas (40-250g / ㎡) . Iki dijamin pasuryan lapisan ora bakal...

    Hubungi Saiki

  • Liquid packaging series extrusion coating machine

    Liquid packaging series extrusion coating machine

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Liquid packaging series extrusion coating machine TB1600 Mesin lapisan extrusion coating extrusion yaiku material substrat yang cocok: lapisan utama: BOPP, BOPET, BOPA, Kertas (30-400g / m3), serat tekstil, Sandwitch layer: aluminium foil, CPP, CPE. Iku produk canggih sing digawé kanthi teknologi canggih pabrik kita...

    Hubungi Saiki

  • Mesin lapisan extrusion film panas

    Mesin lapisan extrusion film panas

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin lapisan ekstrusi film Thermal JF2200 Mesin lapisan ekstrusi film Thermal minangka produk canggih sing digawé kanthi pabrik sing digabungake karo kondisi produksi sing nyata. Struktur mesin iki wajar, tampilan anyar, gampang operate lan njaga, kurang konsumsi energi, efisiensi dhuwur, produk seneng banget, sing...

    Hubungi Saiki

  • Proses Ngasilake Film Termal

    Proses Ngasilake Film Termal

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Filem Laminasi Film Terapi ngasilake TB1800 Aplikasi: Mesin lapisan Pelapis lan laminating digunakake kanggo kabeh jinis lapisan lapisan saka bahan gulung BOPP, PET, kanthi gravitasi adaptasi ANILOX roller sistem sirah jatah langsung, volume lapisan 1-8g / m2, kisaran viskositas sing cocog: nomer cup 4

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pelapis Film PET Sequin TB1100

    Mesin Pelapis Film PET Sequin TB1100

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Pelapis Film PET Sequin TB1100 1. Film Coating Machine PET Sequin Film Coating Machine TB1100 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa. Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi. Nanging adaptasi karo produksi kecepetan dhuwur, sauntara, ana...

    Hubungi Saiki

  • Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisan TB1500

    Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisan TB1500

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisan TB1500 1. Mesin Pelapisan Film Metallized PET lapisan mesin lapisan lapisanTB1500 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa. Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi. Nanging adaptasi karo produksi...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur

    Mesin Pelapisan PET Sequin kanthi kacepetan dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Film Sequin PET Speed ​​Speed ​​High Speed ​​TB1100 1. Mesin Pelapisan Film kacepetan mesin lapisan film PET Sequin TB1100 minangka produk sing diproduksi kanthi rinci sing kita waca pengalaman lan teknologi sing paling dawa. Struktur mesin kabeh cukup akurasi, dhuwur akurasi. Nanging adaptasi karo produksi kecepetan...

    Hubungi Saiki

  • Segitiga Lip lan Mesin Ngilangi PP Film

    Segitiga Lip lan Mesin Ngilangi PP Film

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: paking telanjang

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Segitiga Lip lan Mesin Ngilangi PP Film Aplikasi: Mesin Segitiga lan APP Film APP kasedhiya bahan mentah kanthi piranti Unwind. Miturut piranti lempitan lan piranti pemanasan pemanasanTraction kanggo ngasilake bahan spesifikasi pelanggan sing beda. kabeh mesin nganggo PLC, modul Ditital lan SIMENS HMI ngrampungake...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Ganti Ganti kacepetan dhuwur

    Mesin Ganti Ganti kacepetan dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Ganti GHJ900A1 kanthi kacepetan dhuwur Aplikasi: Mesin gulung cepet film Plastik mundur cepet cocok kanggo mundur kabeh jinis film

    Hubungi Saiki

  • Mesin rewinder kacepetan dhuwur

    Mesin rewinder kacepetan dhuwur

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    GHJ1000A mesin cepet cepet Aplikasi: Mesin mundur film plastik cocog kanggo mbatalake kabeh jinis film

    Hubungi Saiki

  • Mesin Ganti Film Plastik

    Mesin Ganti Film Plastik

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA utawa NAKED

    • Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin ganti mesin film SHANTOU GHJ1200A1 Aplikasi: Mesin mundur film plastik cocog kanggo mbatalake kabeh jinis film plastik Parameter teknis utama: 1) .Untuk jembar: 200-600mm 2). Dhiameter sing ora becik: φ700mm 3) .Gambar ambane: 12-600mm 4). Daya tarik ulang: φ700mm 5) .Rencana kertas inti: 3 inci, 6 inci 6)....

    Hubungi Saiki

  • Mesin plastik film stripping

    Mesin plastik film stripping

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin stripping film plastik GHJ1100B Mesin pelucuran film plastik utamane digunakake kanggo produksi transfer utawa ngintip kertas logam bermotor, lan produksi ulang-alik & sliting web utawa teknik manufaktur kertas. Parameter teknis utama: 1). Kisaran bahan sing cocog: 40-250gsm 2). Kisaran ambane materi:...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Motong Jubin PVC Lantai

    Mesin Motong Jubin PVC Lantai

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model Mesin Motong Jubin PVC FQ-1300 1. Mesin Motong Jubin Lantai PVC digawe dening SMF (Pabrik Mesin Matahari) sing dirancang kanggo nglereni Jubin Lantai PVC, Tile Vinyl Luxury, Proof Vilel Tile Pvc etc. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat khusus pelanggan lan bisa menehi analisis produksi sing ekstensif...

    Hubungi Saiki

  • Nyawiji mesin sing ora dicorupake saka Slit Rewind Machine

    Nyawiji mesin sing ora dicorupake saka Slit Rewind Machine

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Nyawiji kain tanpa kabel kain Model Slit Rewind Machine GFTW-3200 Melt ditiup kain tanpa Model Slit Rewind Machine Model GFTW-3200 dirancang kanggo irisan roti ibu sing ora ana kanggo gulungan cilik, kayata kain sing dicairkan, bahan topeng rai, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medical, nonwoven cotton, spunlace...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown

    Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model Mesin Kain Kain Nonwoven PP Meltblown SMF-RPM1600 Aplikasi: Mesin Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown utamane ditrapake kanggo nggawe bahan kater topeng - kain kain Meltblown nonwoven. Kain nontven Meltblown uga dikenal minangka "jantung" topeng bedah Kedokteran lan topeng N95. Digunakake utamane ing...

    Hubungi Saiki

  • PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven

    PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven GFTW-1600 PP Meltblown Mesin Tukang Kayu NonWoven Non Woven yaiku desain kanggo irisan kain ibu sing dudu tenanan dadi gulung cilik, kayata kain sing dileleh, bahan topeng rai, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medis, nonwoven katun, spunlace nonwoven, PP nonwoven,...

    Hubungi Saiki

  • PP Slt Mesin Langsing Kain Nonwoven PP

    PP Slt Mesin Langsing Kain Nonwoven PP

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    PP Model pencucuran kain Nonwoven PP Gtt-1600C PP Slt Mesin Non-Dodol Meltblown yaiku desain kanggo irisan kain ibu sing ora ana gulungan dadi gulung cilik, kayata kain sing dileleh, bahan topeng, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medis, nonwoven katun, spunlace nonwoven, PP nonwoven, viscose nonwoven, PET rol, ora...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Celengan Langsing Campuran Nonwoven Medical

    Mesin Celengan Langsing Campuran Nonwoven Medical

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model Pencucuran Medis Bahan Campuran Nonwoven Medical GFTW-1600A Model Melt Blown Nonwoven Medical Model Model GFTW-1600 utamane kanggo ngiris kain tenunan saka topeng pasuryan. Kita bisa nggawe kustomisasi miturut syarat khusus pelanggan lan bisa menehi analisis produksi sing ekstensif kanggo nggawe desain sing...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Mesin Motong Jubin PVC Lantai
  • Nyawiji mesin sing ora dicorupake saka Slit Rewind Machine
  • Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown
  • PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven
  • PP Slt Mesin Langsing Kain Nonwoven PP

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki