Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn

Garis Produsen Kain Nontvene Meltblown - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 8 Produk kanggo Garis Produsen Kain Nontvene Meltblown)

  • Garis film CPP Cast CML-4900

    Garis film CPP Cast CML-4900

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET UTAWA KAYU KAYU

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Garis film CPP Cast CML-4900 Product Product: Barisan produk film cpp utamane digunakake ing industri bungkusan kanggo panganan, barang lan barang konsumen. Nanging, minangka asil saka kualitase khusus, dheweke uga digunakake ing produk teknis, produk medis lan minangka tegese njamin perlindungan permukaan prefektur....

    Hubungi Saiki

  • Meltblown PP Nonwoven Slinding Rewinding Machine

    Meltblown PP Nonwoven Slinding Rewinding Machine

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model Meltblown PP Nonwoven Slinding Machine Model GFTW-3200A Meltblown PP Nonwoven Fabric Slitting Rewinding Machine GFTW-3200A minangka desain kanggo irisan roti ibu sing ora ana kanggo gulungan cilik, kayata kain sing dicairkan, bahan topeng rai, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medical, nonwoven katun, spunlace...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown

    Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Model Mesin Kain Kain Nonwoven PP Meltblown SMF-RPM1600 Aplikasi: Mesin Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown utamane ditrapake kanggo nggawe bahan kater topeng - kain kain Meltblown nonwoven. Kain nontven Meltblown uga dikenal minangka "jantung" topeng bedah Kedokteran lan topeng N95. Digunakake utamane ing...

    Hubungi Saiki

  • PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven

    PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven GFTW-1600 PP Meltblown Mesin Tukang Kayu NonWoven Non Woven yaiku desain kanggo irisan kain ibu sing dudu tenanan dadi gulung cilik, kayata kain sing dileleh, bahan topeng rai, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medis, nonwoven katun, spunlace nonwoven, PP nonwoven,...

    Hubungi Saiki

  • Topeng topeng kain slamet tanpa kain

    Topeng topeng kain slamet tanpa kain

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Topeng Fask topeng slitter rewitter rewinder Model GFTW-1600C Topeng kain slamet saka kain tanpa rongga yaiku desain kanggo irisan kayu sing ora ana kanggo ibu cilik dadi gulung, kayata kain sing dileleh, bahan topeng, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medis, nonwoven katun, spunlace nonwoven, PP nonwoven, viscose...

    Hubungi Saiki

  • PP Slt Mesin Langsing Kain Nonwoven PP

    PP Slt Mesin Langsing Kain Nonwoven PP

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PAMENAN SEAWOR UTAWA ATAWA NAKED

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    PP Model pencucuran kain Nonwoven PP Gtt-1600C PP Slt Mesin Non-Dodol Meltblown yaiku desain kanggo irisan kain ibu sing ora ana gulungan dadi gulung cilik, kayata kain sing dileleh, bahan topeng, jarum ditumbuk nonwoven, nonwoven medis, nonwoven katun, spunlace nonwoven, PP nonwoven, viscose nonwoven, PET rol, ora...

    Hubungi Saiki

  • garis produksi film cpp CM-2800

    garis produksi film cpp CM-2800

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    garis produksi film cpp CM-2800 Product Product: Barisan produk film cpp utamane digunakake ing industri bungkusan kanggo panganan, barang lan barang konsumen. Nanging, minangka akibat saka kualitase khusus, dheweke uga digunakake ing produk teknis, produk medis lan minangka tegese njamin perlindungan permukaan...

    Hubungi Saiki

  • matak film garis film sing bisa ditetepake Model BFM2900

    matak film garis film sing bisa ditetepake Model BFM2900

    • Brand: SUNNY

    • Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

    • Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    matak film garis film sing bisa ditetepake Model BFM2900 Product Product: Aplikasi: cast film line pe breathable digunakake ing produksi nappies bayi, serbet sanitasi, bantalan incontinence, ganti bantalan lan sandhangan protèktif lan sapanunggalane. 1. Parameter Dasar 1.1. Kategori produk: Film ambegan 1.2. Struktur...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Mesin Kain Nonwoven PP Meltblown
  • PP Meltblown Mesin Celengan NonWoven Non Woven
  • Topeng topeng kain slamet tanpa kain
  • PP Slt Mesin Langsing Kain Nonwoven PP

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki