Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Seri Mesin Casting CPP CPE > Mesin Film Casting CPE > CPE agricultural film Casting film machine
CPE agricultural film Casting film machine
CPE agricultural film Casting film machine
CPE agricultural film Casting film machine
CPE agricultural film Casting film machine
CPE agricultural film Casting film machine
  • CPE agricultural film Casting film machine
  • CPE agricultural film Casting film machine
  • CPE agricultural film Casting film machine
  • CPE agricultural film Casting film machine
  • CPE agricultural film Casting film machine

CPE agricultural film Casting film machine

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets

Dhasar Info

Model No.: SG3300

Machine Type: SG3300CPE-φ90/φ150/φ90

Product Various: 5 Layers Co-extrusion CPE

Structure: A/B/B/B/C 1:1:1:1:1

Products Thickness: 0.020-0.100mm

Max. Extruding Volume: 800Kg/h

Structure Form: A/B/B/B/C 1:1:1:1:1

Max. Machine Speed: 180m/min

Max. Run Speed: 150m/min

Die Width: 3300mm

Products Width: 3000

Additional Info

Packaging: NAKED OR WOODEN PALET

Produktivitas: 800Kg/h

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 100 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Port: SHANTOU

Deskripsi Produk

Mesin pertanian CPE Casting film machine SG3300

Cpp Film Line 01

Mesin film CPE Mesin film casting diprodhuksi lan dirancang dening teknologi canggih modern, manawa manufaktur mesin Cast Film lan nggunakake basis praktis, kanthi cara akeh pengalaman ing bidang film. Iku utamané aplikasi kanggo ngasilake siji-lapisan utawa telung lapisan / multi lapisan co-ekstrusi CPP, CPE, EVA lan dhuwur-Barrier film kemasan pangan sing ngemot EVOH lan PE, digunakake akeh kanggo pangan, packaging, konstruksi, tetanèn etc industri .

Machine type

 

SG3300CPE-φ90/φ150/φ90

Product various

5 layers co-extrusion CPE

Structure

A/B/B/B/C   1:1:1:1:1

Products thickness

0.020-0.100mm

Max. Extruding volume

800Kg/h

Max. machine speed

180m/min

Max. run speed

150m/min

Die width

3300mm

Products width

3000

Max. reel up diameter

800mm


Rincian liyane minangka tindakake:

slitting and rewinding machine GFTW900D3

slitting machine

slitting machine

Extrusion laminating machine

slitting machine ce

Informasi Perusahaan:

Pabrikan Pabrik Sunny minangka pabrikan profesional sing terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang lan ngedol slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan fasilitas Cast Film machinery kanthi luwih saka 19 taun pengalaman.

Perusahaan kita wis ngembangake lan nerusake keunggulan kompetitif kanthi terus-terake ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayari kepakaran kita ing Departemen Mekanikal Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Program Pemrograman Software, supaya kita bisa nyedhiyakake klien kita karo mesin standar sing paling dhuwur, uga bisa nggawe kabeh modifikasi miturut persyaratan tartamtu pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing akeh negara, kayata India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brasil, Polandia, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan liya-liyane.

Slitting Machine

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Seri Mesin Casting CPP CPE > Mesin Film Casting CPE

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki