Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Home > Produk > Mesin Pelapisan Ekstrusi > Co-Ekstrusi Coating Mesin > Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
  • Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
  • Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
  • Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
  • Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE
  • Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE

Mesin ekstra extruder film plastik T TI PE

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 180 Dina

Dhasar Info

Model No.: JF1200

Type: Profile Extruder

Plastic Processed: PE

Product Type: Profile Extrusion Molding Machine

Feeding Mode: Multiple Feed

Assembly Structure: Integral Type Extruder

Screw: Single-Screw

Engagement System: Full Intermeshing

Screw Channel Structure: Deep Screw

Exhaust: Exhaust

Automation: Automatic

Computerized: Computerized

Extrusion Width: 1200 Mm

Extrusion Thickness: 0.01-0.05 Mm

Lamination Line Speed: Max.150 M/min

Maximum Extrusion Output: 150 Kg/h

Extruder Power: 55 KW

Compressed Air Pressure: 0.7 MPa

Unwind Maximum Diameter: 800 Mm

Rewind Maximum Diameter: 800 Mm

Applicable Film Coating Resin: PE LDPE Coating Level

Screw Diameter: 90 Mm L/D 35:1

Additional Info

Packaging: PALET utawa NATE PALING TAYAK

Produktivitas: 150 kg/h

Brand: SUNNY

Transportasi: Ocean

Panggonan Asal: CHINA

Kemampuan Supply: 300 SETS PER YEAR

Certificate: CE

Kode HS: 8477

Deskripsi Produk

Model mesin extruder plastik T TEE PE JF1200


Dual Screw Extrusion Coating Machinejf1200

Mesin Ekstrudisi Film Plastik T T Die Pe Plastik Single T DIE PE mesin yaiku produk ekstra sing diprodhuksi dening teknologi canggih pabrik ing omah lan ing luar negeri lan kahanan produksi nyata. Struktur mesin iki cukup wajar, katon anyar, gampang njaga lan ngurus lan kurang konsumsi energi, efisiensi dhuwur, produk seneng karo kualitas sing apik, yaiku peralatan sing cocog kanggo ngasilake bahan laminasi membran.

Items

Parameters

Applicable film coating resin

PE, LDPE coating level

Membrane width

1200 mm

Membrane thickness

0.01-0.05 mm

Lamination line speed

Max.150 m/min

Maximum extrusion output  

150 kg/h

Running roller width

1300 mm

Die effective width

1400 mm

Unwind maximum diameter  

800 mm

Rewind maximum diameter

800 mm

Paper-core specification

3 inches

Extruder power

55 KW

Screw diameter

90 mm  L/D 35:1

Totally power

About 250 KW

External dimension

10 M × 8 M × 2.5 M (L x W x H)

Complete machine weight

About 30 Tons

Luwih rincian kaya ing ngisor iki:

Extrusion Laminating Machine 01Extrusion Laminating Machine 02

slitting machine


slitting machine

Extrusion laminating machine


Informasi Perusahaan

Pabrik Mesin Sunny minangka produsen profesional terintegrasi kanggo ngasilake, ngrancang, lan adol Slitting, Rewinding, Laminating, Coating, lan CPP utawa CPE 3 utawa pirang-pirang lapisan mesin Mesin Film Film kanthi pengalaman luwih saka 19 taun.

Perusahaan kita wis maju lan maju menyang kauntungan sing luwih kompetitif kanthi terus ningkatake teknologi lan inovasi.

Kabeh proyek bakal dilayani karo keahliane ing Jurutera Mesin Mekanikal, Departemen Majelis, Departemen Listrik, Dinas Program Programming, saengga kita bisa nawakake klien karo mesin standar ndhuwur, uga kita bisa nggawe kabeh jinis modifikasi miturut syarat khusus pelanggan.

Mesin-mesin kita didol ing pirang-pirang negara kalebu India, Indonesia, Thailand, Vietnam, Brazil, Poland, Korea, Italia, Filipina, Singapura, Rusia, Malaysia, Pakistan lan sapiturute.

Slitting Machine


slitting machine ce

GAMPANG KANGGO KAMU ING ING BISA:

EXTRUSION LAMINATING MACHINE

slitting machine

Kategori Produk : Mesin Pelapisan Ekstrusi > Co-Ekstrusi Coating Mesin

Email menyang supplier iki
  • Ms. Janey Wong
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki