Komunikasi karo Supplier? Supplier
Janey Wong Ms. Janey Wong
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-754-82121077 Email:sunnymachinery@sunnycn.cn
Ngarep > Profil Perusahaan
Book a Tour FactoryKanggo njaluk pesenan tur, isi formulir lan supplier bakal bali menyang sampeyan.
  • Company name:Sunny Machinery Factory
  • Address:No. 277 University Road, Shantou, Guangdong, China
  • Contacts:Ms. Janey Wong
  • Tel:86-754-82121077
  • Mobile phone: +8613417078406
  • Mail:sunnymachinery@sunnycn.cn
  • QR code:
    http://jw.stsunnymachine.com
  • Local Time(China): 17:25 Sat Dec 05
  • Click to change
  • Penting: Iki ora ngonfirmasi Pabrik Tur Pabrik, please ngenteni Supplier kanggo ngonfirmasi pesenan sampeyan.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki